Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ja i dalje ne pijem na porodicnim okupljanjima, cak me zajebavaju kao heh ajde veliki si sad momak uzmi pivo, heh ma ne pijem ja, kokakolu cu :))
Vama smesno, al sam ja svetac u siroj i uzoj familiji pare samo stizu tiketi se vrte
Gvozd onda me nisi skapirao sta sam te pitao ili sam ja pogresno formulisao lolo
pa nisam možda, pitao si u fazonu, baš samo to volim?
Ako je to, ma nije, ono, to mi je kao najlepše piće al nisam sad neki što se kaže TEKILISTA, nisam napravio od toga neki kao moj zonfy govnarski, dobra rakija je uvek dobra, pivce...vino ne volim i viski
Gvozdene siptar Simonovic te zajebava
https://www.instagram.com/p/BK-gSs-jLmL/?taken-by=simke_12
E to, rakija i pivo.
tebe život zajebava
Otkako sam se obogatio, samo viski pijem. Red Label uglavnom, mogu i drugi. Nije najskuplji, ali mi odgovara.
Vidi se da lažeš da si bogat po tome kako podržavaš opoziciju, iz načina na koji to radiš vrišti sirotinja ili niža srednja klasa :)
meni viski od zestine najvise prija, vino kupovno nisam pio da valja verovatno jer je prosecna cena 400din tih sto sam pio, ali domace u par navrata je bilo toliko jebeno dobro
mada sad pijem najvise pivo, iako i dalje tvrdim da je sranje i pije se jer je jeftino
glupanderu sa zutima sam i dosao do para, nisi valjda mislio da imam ideoloska ogranicenja
Hahag Viski jebeni jao
da, lepo odradi, nema glavobolja i ostalog sranja kao kod domacih brljetina
Otkako sam se obogatio, samo viski pijem. Red Label uglavnom, mogu i drugi. Nije najskuplji, ali mi odgovara.
Brate, malo je smešno ovo "otkako sam se obogatio". Ono, piješ viski koji košta koliko i vinjau petica. Solo cepam ili dobru rakiještinu ili Jim Beam-a ili ukoliko nema njega Džeka.
I da XO je zapravo odlično piće što reče Rađ.
Tekilu sam lokao dok sam bio dete. Sada ću uvek pre uzeti solidan burbon nego tekilu.
Vinjak je piće za polupati se u parkiću. Vinjak pet je piće za polupati se malo kvalitetnije u parkiću i ukoliko ne želiš da te puca na agresiju, lolo.
Votke ne volim van belog i crnog rusa. A to su jedini kokteli koje varim. I baunti neki ili tako nešto.
Sa scotch viskijima sam slab. Ne pijem ih i ne obožavam.
Rakije pijem samo ukoliko ima dobrih. I da, dobra rakija je jedno od najboljih pića za ubiti se.
Ostalo slabo.
U suštini, ne jedite govna, za svako piće postoji jebena prilika.
U Bridž pabu na ZVencu je fazon Čivas 220 dinara. lolo
Vinjak i parkić
Da si mi tu sad bi ti udario jednu vruću
A TO ŠTO NOĆAS ŽELIM TE TO CHIVAS JE CHIVAS JE CHIVAS JE
Mada, fora je u tome što što sam matoriji, sve mi je manje krivo da pljunem 2.5-3+k za dobro piće ukoliko planiram da ga cirkam ovako za svoju dušu. Ako ne, idem na optimalu. U smislu, kompromis cene i kvaliteta.
A vinjak je pravo piće za slave.
haha realno parkic posle petnaeste ne bi smeo
a vinjak za slave jeste jbg za matorce generalno, uz rakiju nema sta drugo, sta ce piti viskije i votke jeste kurtonski
a na masinskom je u nekom kaficu vinjak 40din studentarija se polupa za 200din ne znaju gde su, mozda je i to dovelo do vinjakmeme.jpg
Vinjak je piće da se opiješ da utrneš pa kad se naližeš koksa ko kuja govana da te boli kurac što te ribe gledaju bledo kad ih pitaš "gde ti je papirić bombonice"
Poskupeo je. I bio je 35din.
Votka bila 30din.
Sramota uzeti jedan.