Vinjak je piće da se opiješ da utrneš pa kad se naližeš koksa ko kuja govana da te boli kurac što te ribe gledaju bledo kad ih pitaš "gde ti je papirić bombonice"
Ne budi nub, valja šarati jbt. Zabodeš sa par ljudi tako. Sutradan odeš i razvališ se negde drugde, pa onda posle toga u neku rupčagu. Balans je majka.
pa red lebel je sranjcuga, balantajns i ta sranja wincester i ostali viskiji, bolje je piti najotrovniju kupovnu rakiju nego to...
jim bim sam pio sa kolom uvek, iako ne volim da mesam zestinu sa bilo cim osim led, mucno mi za piti, lakse popijem klot viski nego sa kolom.
Vinjak ne volim piti ni pelinkovac...bas ako nema sta drugo...
a jedno od jacih pica sto sam pio, da udara ko ludo je bakardi kola, rum sa kolom...mada bakardi nisam uspeo nigde u celom ns da nadjem....sam rum je ruzan ko kurac, a sa kolom se ne oseti i onda odjednom te samo zavrne odes u kurac
Rum mora da bude dobar da bi mogao da se pije bilo s kolom, bilo s nečim drugim, bilo sam.
U suštini, ako si ikada probao loš rum, znaš zašto to kažem. :D
Za Red Label se slažem.
Ja Jack-a pijem sa kolom. Jim mi je do jaja sam s ledom.
Vinjak Deki najbolje opisao poentu.
Pelinkovac bukvalno ako ničeg drugog nema.
Sedeli mi s drugarovim kolegom iz Škotske pre jedno dva meseca na piću, i pita ga drugar, "šta bi nam rekao da sad naručimo džonija vokera, pošto voliš viski", kaže, "ne bih ništa rekao, al bih otišao dok ga ne popijete, pa bih naručio nešto normalno"(na engleskom je ovo rekao, preveo sam upravo)
Reče, ako nađemo negde, da probamo MAKALAN, LAFROJG i OUKEN TOŠI, ne znam kako se pišu ovi nazivi
edit: ja uzimam alkohol samo da bi se napio, nikad ne pijem samo da bi popio nesto sa uzivanjem jer ne uzivam....jedino mi bitno koliko je nesto gadno dok pijem
pa najkvalitetniji su viskiniji single maltovi, sto se piju sami bez icega...a ne znam dal dzek spada u singl maltove, ako i spada sigurno je medju najjeftinijima
+1389
Ne budi nub, valja šarati jbt. Zabodeš sa par ljudi tako. Sutradan odeš i razvališ se negde drugde, pa onda posle toga u neku rupčagu. Balans je majka.
pa red lebel je sranjcuga, balantajns i ta sranja wincester i ostali viskiji, bolje je piti najotrovniju kupovnu rakiju nego to...
jim bim sam pio sa kolom uvek, iako ne volim da mesam zestinu sa bilo cim osim led, mucno mi za piti, lakse popijem klot viski nego sa kolom.
Vinjak ne volim piti ni pelinkovac...bas ako nema sta drugo...
a jedno od jacih pica sto sam pio, da udara ko ludo je bakardi kola, rum sa kolom...mada bakardi nisam uspeo nigde u celom ns da nadjem....sam rum je ruzan ko kurac, a sa kolom se ne oseti i onda odjednom te samo zavrne odes u kurac
Rum mora da bude dobar da bi mogao da se pije bilo s kolom, bilo s nečim drugim, bilo sam.
U suštini, ako si ikada probao loš rum, znaš zašto to kažem. :D
Za Red Label se slažem.
Ja Jack-a pijem sa kolom. Jim mi je do jaja sam s ledom.
Vinjak Deki najbolje opisao poentu.
Pelinkovac bukvalno ako ničeg drugog nema.
Niste svesni koliko će vas biti blam ovih postova za jedno 2 godine.
Čuj džek s kolom, bakardi brizer, red label i tekila, hahah.
Dobro, na tekilu i nemam baš zamerki što se tiče ukusa i dejstva, samo mi je previše "urbana" bila neko vreme pa mi se i zgadila valjda.
kakav brezer, sta je blam bacardi 151??
https://www.bestofwhisky.com/media/catalog/product/cache/1/image/512x512/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/u/rum-bacardi-white-100_2.jpg
Tekila je piće koje piješ sa 17 godina da se usvinjiš. Ne pričamo o usvinjavanju nego o uzimanju pića radi pića kada potežemo ovu temu.
Rečeno je da zavisi od prilike. Neću vinjau da pijem na gajbi za svoju dušu.
Sedeli mi s drugarovim kolegom iz Škotske pre jedno dva meseca na piću, i pita ga drugar, "šta bi nam rekao da sad naručimo džonija vokera, pošto voliš viski", kaže, "ne bih ništa rekao, al bih otišao dok ga ne popijete, pa bih naručio nešto normalno"(na engleskom je ovo rekao, preveo sam upravo)
Reče, ako nađemo negde, da probamo MAKALAN, LAFROJG i OUKEN TOŠI, ne znam kako se pišu ovi nazivi
to je otprilike kad odeš u nemačku pa ti ponude neku klopu, a ti kažeš ma šta nadjite pljeskavicu iz Ponča
Nikad nisam pročitao goru paralelu.
Rađe đe si? Si živ?
otprilike ista stvar, prodaje neku lokalnu spiku
Kapiraš da je džoni scotch viski? I da je u svetu zaista kvalitetnih viskija iz te grupe ekvivalentan apatincu iz dvolitarke.
edit: ja uzimam alkohol samo da bi se napio, nikad ne pijem samo da bi popio nesto sa uzivanjem jer ne uzivam....jedino mi bitno koliko je nesto gadno dok pijem
Ovo je više da ja sad odem u Nemačku u restoran koji drži Nemac srbofil i ponudi me sarmom, a kod mene gajbi keva pravi duplo bolju
Evo me, tebreks, tu sam, svi pozdravi su upuceni tebi sad
Ovo je više da ja sad odem u Nemačku u restoran koji drži Nemac srbofil i ponudi me sarmom, a kod mene gajbi keva pravi duplo bolju
Или још горе, понуди те Симекс ракијом.
Фала брт. Узвраћам поздраве.
pa najkvalitetniji su viskiniji single maltovi, sto se piju sami bez icega...a ne znam dal dzek spada u singl maltove, ako i spada sigurno je medju najjeftinijima