U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Reči poput singl maltovi, sckoch, bacardy vrište za šamarčinom
Sad sam izguglao, imaju da se kupe kod nas svi ovi viskiji što je Škot preporučio, 4-9 soma koštaju. Doduše, ima fazon pobednik međunarodnog takmičenja viskija za 2015. godinu i košta 6 soma, može se uzeti za neku kurčenjastu priliku.
Не Пезосе, он је тотално друга категорија вискија. Тачније спада у бурбоне. Ниђе везе то са шкотском школом. Много је ближи Џим Биму него било ком од ових.
pa burbon je nista drugo nego americki viski, skotch je skotski viski itd...a singl maltovi su isto viskiji samo skupi koji se piju sami
edit: nisu singl maltovi samo skotch viskiji, moze biti i japanski
Zajebi to, ako pijem, pijem isključivo u društvu
Nije, velika je razlika u sirovinama koje se koriste, u odležavanju. Čak bih rekao da su totalno drugačija pića. Veća je razlika nego između lupam, dunje i šljive. Ceo proizvodni proces se razlikuje.
A kako si zaključio da "single malt" znači da se pije "sam" lolek
Singl malt ti je brate kad jednom samo onako brzinski pređeš malterom i ništa ne poravnavaš
malt je proklijalo zrno, single malt je viski proizveden u jednoj destileriji i jednom procesu iz proklijalih zrna uglavnom jecma
odnosno malt je slad takozvani, ali ovo je viski koji se dobija od slada iz proklijalih zrna, pricam engleski jebem majku
Malt ti je jebeni slad. Viski je suštinski pivo propušteno kroz proces destilacije. Postoje ogromne razlike između različitih vrsta viskija. Za početak, stavi škotski i burbon jedan pored drugog i probaj ih naizmenično, kao da nisu isto piće. Od tela, strukture, mirisa, ukusa.
Burbon mora imati 51% kukuruza itd.
Pročitajte na netu, nema poente kenjati ovde.
Ја само кабезу
Pustio sam joj da načini sledeći korak... cijeli dan prođe.. razmišljam opet ja da zakoračim...
Koje ste vi nubine kad se o alkoholu radi jebem ti dan o.O
Svi imaju ta neka sjećanja iz mladosti koja bi da povrate, te neko se sjeća đeda i babe, neko matere, neko rođendana, neko se sjeća igračke, neko djevojke, ma svega tu ima, svaki čoek je priča za sebe.
Kada bi meni dali mogućnost da se vratim u bilo koje doba života vratio bih se na jedno mjesto samo da ga vidim još jednom. Nedostaje mi mnogo. Nedostaje mi granični prelaz Sremska Rača, ona stara Rača iz 1996. godine recimo, da ne bude ona sa izbjegličkim kolonama, ali eto 1996. godine kada se nešto kao smirilo, počelo se od nule i početka, ona Rača koja je bila žila kucavica, Rača koja je nosila osjećaj zajedništva našeg naroda. I kada ideš a milicija stoji kraj onih kontejnera, oslovljava pomoz bog i kaže ajde ajde brate dobrodošao, kada predvečerje poprimi tu crvenkastu boju. Nedostaje mi Rača u crveno predvečerje, da još jednom prođem onim mostom, noseći Klaru Šuman u džepu što mi djed dao od njemačke penzije da mi se nađe. Noseći bombonjeru što je baba spakovala da se dijete zasladi malo. Ili kada idemo autom pa pustimo Zabranjeno Pušenje. Ona nije tu, na naš grad je pala jesen, pjeva Nele, a ona kaldrma na željezničkom mostu lagano klopara.
Ona nije tu, na naš grad je pala jesen.
Jesen.
70 i neke
Kada smo poslednji put
kad sam bio mali znao sam svoj pravac