Moram nekom da se izjadam :((

1. Čuo sam da je dobro u hajatu da radiš obezbeđenje, čak ti i uniformu oni peru i peglaju i tako te čeka.

2. 121 пута 12 пута 15 колико је

3. A dobro radice i nocnu pa ce da napamprci jos malo

4. Bice do 26 000,masala

5. ostao sam bez vecere.dodjem kuci sa trcanja gladan ko vuk kad keva kaze nema gibanice pojeli gosti.koji bre gosti?raso iz amerike,brat mu prebogat zivi u americi i druzi se sa busom a ovaj dosao kod mene da jede gibanicu.i on mi je kao neki uvazeni gost.sad sam malaksao od gladi jedva pisem ovaj post

6. 1. Napravi sebi sam nešto za večeru, npr. jaja sa slaninom.

2. Pohvalno je što trčiš, to je zdravo i čini čovjeka smirenim.

7. jeo sam neki parizer sto sam kupio za kera nek trpi on gladan.

8. Svako ko ne zna sam da jede je invalid.

9. Da jede jaja i slaninu usred posta sti normalan? Lepo naseci salame i sendvič sebi napravi. Jaje može, ali kuvano.

10. Rasni aj idi bodri svoju Igokeu protiv Partizana, odmori malo druže

11. Ne postim, niti ću ikada.

12. Zašto ne drugar dobro je za duh a u zdravom duhu zdrava lampa ili tako nešto

13. Jadniče jedan imaš li ti išta da radiš osim da me pratiš po forumu?

14. e kako je meni bilo kad me je prov uhodio 2 meseca,nista nisam mogao da napisem a da me on ne prozove kako sam psiho.nema ga, izgleda da je konacno interniran, sva sreca pa u ludarama nema wi-fi

15. ко зна за шта је то добро

16. Ajde bre čmičak begaj, ko te prati, sam si se nacrtao tu

17. Ne obraćaj mi se više nikad pls glup si

18. E saću ex abrupto da ti uteram milojka osetićeš toplo u posteriornom predelu

Beži bre balavče ti si mi neki faktor ovde, pretiš deci po internetu, te nije sramota

19. sirotinjo i bogu si teska :( jedem u menzi inace, sad jedem mesni narezak iz menze sto sam poneo danas jer je vikend pa nema vecere, imam jos 1000 dinara sa kojima treba da prezivim 3 dana i da kupim kartu kuci, igram tikete od 25 dinara. dve godine jaknu nisam kupio :(((

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.