Да објасним. То је пандан оном отићи у пичку материну тј. негде где не желиш баш а и не можеш реално да се вратиш. Исто као и до јаја насупрот до јајника.
Ти ово наравно ниси знала. :)
Мени, рецимо, ова реченица није јасна. Зар не би требало да кажемо "Све је изашло из курца!". Мислим, ово што си ти рекао је скроз... немогуће :С
Питај ти мог деду дал' може нешто да оде у курац, пре неки дан су му радили неке уролошке прегледе укључујући биопсију простате, због те биопсије седи на страну, а блед је у лицу од срамоте због осталих прегледа већ 2 дана.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Javio deli savete, a zavisnik čeka kod Stounhendža :))
daleko mi ada.. jedino u ovu moju moravu noge da brčnem. no štrokava je.. imam osećaj da će da se osuše ako to uradim o.0
Кристина, нису ни базени скупи..и плус обрадујеш комшилук...
Пеђа, не може зависник, види ти то тамо шта треба...:))
u jes bre.. imamo i bazen. jes da je veličine prosečnog lavora.. ali ok.
more, javio, ja treba da učim! kakvi bazeni kakve morave! ajooj :s
Da ne psujem sad.. PIH!
Cekala par sati da se prijavim za polaganje prijemnog... AAAAAAAAAAA! Sve me zivo boli.
Kris, i ja isto... Moram da učim, a oni se uhvatili nekih Ada i Stounhendža... :)
Ошишао сам се :(((((((((((((((
ма бре Кристина онај за испред куће базен....онај комшијски, тј. твој, ал га комшије најбоље воле....што једва чекају да га развучеш и напуниш....
у њему можеш и да учиш....
може бре Незаборавка и на Ади да се учи..
ево ако неће Пеђа ја ћу вас преслишавам...градиво, мислим....
То ти је онај "да секираш комшилук" базен :)
тај, тај, Предраже...ал воле комшије..још ако је млада снајка....ихајхај...:)
Kad su moje komšinice imale dvorišni bazen,ja sve šatro dolazio do njih tad da vidim šta rade.Ganfuri iz kraja balili na sve strane
Све је курац.
Све је срање сем пишања.
Све је отишло у курац!
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOK
Јесте, Уроше. :)
Мени, рецимо, ова реченица није јасна. Зар не би требало да кажемо "Све је изашло из курца!". Мислим, ово што си ти рекао је скроз... немогуће :С
Да објасним. То је пандан оном отићи у пичку материну тј. негде где не желиш баш а и не можеш реално да се вратиш. Исто као и до јаја насупрот до јајника.
Ти ово наравно ниси знала. :)
Питај ти мог деду дал' може нешто да оде у курац, пре неки дан су му радили неке уролошке прегледе укључујући биопсију простате, због те биопсије седи на страну, а блед је у лицу од срамоте због осталих прегледа већ 2 дана.
Е мој Фејзбуче, кад смо Добрица Ћосић и ја ово причали осамдес девете, нико нас није слушао...