U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Bukvalno, jos onaj klasican Draza Petrovic humor forsiraju
Žao mi je što sam potcenjivao sebe... Zamalo da izgubim sebe. Zaboravio ko smo, prepuštajući prednost onima koje smo voleli, misleći da je i to jedan od načina da se pokaže ljubav... Ne shvatajući da je nekima sebičnost i egoizam prvi i poslednji instinkt... Ne shvatajući da takvi mogu da postoje, izgleda... Recesija vrednosti, da bi stoka bila u prednosti... Neću više ni da se ponižavam ni da molim... Neke ne možeš promeniti ni najrafiniranisanom dobrotom, onom iz duše, promeniti, i zato ću morati da počnem da držim reč kad kažem da sam sa nekima zauvek završio, a ne da dozvoljavam da me iznova gaze i da se još ponose time, hah, pa... Ostajte naopaki
Skuvao sam tursku kafu sa tipa deset kašika kafe, da ima kajmak kao.
Zuji mi u ušima i počela je glava opasno da me boli, i mučnine imam.
Skočio je pritisak
Pocinjem da trokiram opet mozak puce daj vamo komsin wifi idi sutaj zuto kuce
Za pritisak najbolje secnes malo od vrata, da iscuri
Otvorio sam pivu, pomaže.
Ako će olakšati nešto i ako vam išta znači, razumem vas.
Mene muci to sto:
-Moram jos da pijem jer sam jebeno pijan sad
-Moram da radim sutra oko podne
-Nmg vec skoro dva meseca da jebem nista sa tindera jer se kurve posrale od korone
-Sto ovde nema dovoljno Bob Roka nego samo neki Tilmoi postuju
-Sto nema poente raditi koks ili mdmu bez ljudi pa samo varim i pijem kao da sam ponovo u pubertetu
Jos od kada sam bio dete, duboki mracni hodnici mog uma su resavali integrale mokracnih fleka, kako su moje cetvorodimenzionalne projekcije tezile ka beskonacnosti.
Moje bradavice su otvorile oci i uzviknule : P =/= NP!
Moja svest se skinula gola, autoru Grok Grok se digao penis.
Razbih tada vrata devedeset sedmogodisnje starice : imala je kurac! Bio sam jako uplasen. Ovo nije bila obicna starica -- to je bila majka priroda. Nakon sto sam je video, probudio sam se u mracnom i bezukusnom postojanju moje mesecom obasjane sobe, mirisala je na jeftino pivo. Moje misli su se gubile u mesecini, ucutkavajuci milione, u nadi da su u pravu.
Pun mi je kurac svega, bukvalno želim da umrem, a nije isključeno ni da ću se stvarno ubiti kroz koji mjesec, vidjećemo.
Nije neki fishing for attention, samo sam morao negde izbaciti ovo. Eto.
Ne lupaj bre
podrska za malog muju
Podrška da se ubije ili da se ne ubije?
nek on odluci
ne seri mujo evo ja sam se svađao s tobom na forumu ali iskreno bilo bi mi krivo da se ubiješ, znači sedi tu osim ako nećeš i mene u depru da baciš
kad sam već na temi i ja da se izjadam živim u PODGORICI
Fala svima, al nije bitno stvarno, ne bih da nacinjemo temu, rekoh gore, samo sam morao negde izbaciti to, necu da opterecujem ljude u stvarnom zivotu, a pisati to po fejsbuku je bas tinejdzerski.
Hezno, mislim da je svadja malo jaka rijec, vise bih rekao obicno neslaganje na jednu temu. U svakom slucaju hvala na podrsci
I izdrzi, za ovo poslednje, vjerujem da nije lako!
hahaha a bolje u podgorici nego u depri, znam kako je, godinama sam se osećao isto kao ti sad ali iščupa se čovek :D ali neću da načinjem, a i ja termin svađa koristim za bilo kakvu diskusiju, pusti budalu
nujo mali, kakvo je ovo najgejng ponašanje
ko god pomisli ovo, taj je najobičniji peder i zaslužuje šamarizam.
uvek se setim sad već davno kad ortakov burazer poginuo kolima na 20m od kuće bukvalno kad se vraćao iz grada onako pijan jer je došo na nagradni vikend iz vojske, a dečko iako pijan ništa tu nije kriv zbog majmuna jednog koji nije registrovao raskrnicu
na pravoj temi sam ovo napisao.
E Muja pametan lik sa mnogo pametnih saveta nego nece kaze sta ga to toliko tesko muci da bi znali kako da odgovorimo, a ja nisam ucutkivac ko sto sam oko sebe imao ucutkivace to se moze i videti.Bolje da kaze sta ga tacno muci da znamo kako i da odgovorimo.