Moram nekom da se izjadam :((

1. za sad u svajcarskoj britanski je se pokazao kao dosta zarazniji, ali kako je preuzimao primat tako opada smrtnost.

sa druge strane, ovo je mozda povezano sa tim da se ovde vakcinisao vec dobar deo matorih fajzerovim i moderninim vakcinama

2. Objasni povezanost.

3. pa matori su samo vakcinisani, matori su oni koji umiru u 95% slucaja ovde, tako da zimus sa ovoliko slucaja koliko sad se mnogo vise umiralo.

razlog moze da bude zato sto su vakcinisani, a moze da bude i zato sto je britanski soj manje smrtonosan, posto je zimus bio orginalni oblik dominantan ovde a sad skoro svi slucajevi gde su pozitivni testovi su britanski soj.

verovatno je zato sto vakcinisani na kraju...

4. Koj kurac imam od izjadanja uopste, jel cu mozda naci negde sigurno skloniste gde cemo ja i moj ortak da cuvamo ledja jedan drugome ili cu naci mozda sigurno skloniste u kome ce opsednut parama taj moj "ortak" da ceka da se izmorim a zatim me iskoristi i baci ko bacenu krpu ili da posto nema dovoljno cistoce u sebi i ne gleda anime zloupotrebljava moc za povredjivanje svakog od mojih osecanja.Mnogi medju vama su mi bili poslednja nada zato sto su delili govna samnom al sad sam porazen i osecam da mi je kraj tako da se zato izvinjavam na brisanju mog discord accounta.A ti sto tu seres kako su glupi i imaju pileci mozak oni sto bilduju navodno pozivajuci se na svoje znanje iz matematike nece tebi prece ili kasnije doci teskobna sudbina.

5. celt
    ovo je mozda povezano sa tim da se ovde vakcinisao vec dobar deo matorih fajzerovim i moderninim vakcinama

6. Na ovu povezanost sam mislio, sa ove dve vakcine koje si pomenuo.

7. te ima samo ovde

8. Ne umiru po Indiji zato sto je soj zajeban vec zato sto zive u govnima, jedu govna, a za lek im pripisuju da se mole Krisni i ljube gurua u dupe. Jebena septicka jama.

9. zive u govnima i umiru i kad nije korona od svakakvih bolesti koje su u civilizovanom svetu iscezle odavno

al da umire toliko ljudi da moraju da ih pale po parkovima, to ni za njih nije normalno, mora da je broj mrtvih na dnevnom nivou nekoliko puta veci od zvanicnog

10. Nemaju gde da spaljuju. Infrastruktura im je kurac. Gde jebote u karton sitiju,sto je ofrlje bar 80% zemlje, da imaju krematorijume.

11. Pa što si onda naglasio koje su vakcine. Što nisi samo rekao da su vakcinisani.

12. Najebali ga Italijani, neće ova ciganija tamo

13. Pa što si onda naglasio koje su vakcine. Što nisi samo rekao da su vakcinisani.

ove valjda najefikasnije, pa stite dobro i to...
    i ruska je doduse, samo sto ga tupe sa politikom pa nece. odnosno oce, pominju nesto da ce da proizvode rusku ovde u ticinu dole, al tupe ga, razvlace.

14. Mogu li ja pre nego sto umrem da moje posesije dodelim nekome kome ce posluze uopste?

15. testament ti je to

16. Na šta mislite kad kažete nesanica.

Ono, ne mogu da se uspavam celu noć pa zakucam ujutru i spavam do podne.

Ili tipa ne spavam 7 dana i noći zaredom?

17. idi idi nesanice da ne vidim moje lice da mi zora bol ne stvaram idu pusti je da je dočaram

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.