Oborila me je i ruskinja (glavni predmet mi je ruski), što znači da ću polagati ---> DVA <--- predmeta na popravnom. Mamicu joj jebem, a ona me prži već mesec dana da će mi zaključiti dva.
Nadam se da ću biti uspešan u obesmismišljavanju defki dok ne budu razumljive i retardiranom paramecijumu. Naučio sam da svaka moja defka koja ima više od dve rečenice, ima bulumentu minusa. Zaključak je da pošto sam ja sam retardiran, i moja ciljani auditorij moraju činiti idioti. Lepo, butte, lepo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Oborila me je i ruskinja (glavni predmet mi je ruski), što znači da ću polagati ---> DVA <--- predmeta na popravnom. Mamicu joj jebem, a ona me prži već mesec dana da će mi zaključiti dva.
:strapping C4:
Ahahha pa realno. To što rade nema nikakve veze s ljubavlju jer tu nema ljubavi, to je seks. Neće valjda ološ neka da je voli.
Električaru, ugovaram brak, d' oprostiš, dechko.
Ccc i ti mi u Filološkoj. :p
Popio dva ladna piva i sad se znojim ko konj. Sutra treba učiti, a ne igrati CS ceo dan.
Prank veži jedan paket i za mene...
edit : Ma možeš da ugovaraš i izvoz malina, ali ne ovde!
Pa da, jebeš mene.Visoko obrazovanje.Uništava brakove još od 367 p.n.e.
Vezao brate, ću se pomolim Alahu u tvoje ime.
(ide ka Beograđanci): :ALAHU EKBER!:
PM EDIT:
Ne podsećaj me, hoću da se zakopam u teglu zemlje zbog tog keca.
:srca i poljupci za muža:
Ovo je gej brak iz koristi. Ljubav će tek kasnije da dođe, zavisi kako me ova Kristina bude pazila. :p
Edit:
Samo pomisli da je moglo biti i gore. Valjda.
Ne Beograđanku jebote pas, na skupštinu.
Ovo je gej brak iz koristi. Ljubav će tek kasnije da dođe, zavisi kako me ova Kristina bude pazila. :p
Dzabe je sad.Odo da se napijem.
Džihad iz d vej of fajt.
Da se izjadam da mi je muž pijanica!
Nema ništa od moje Honde...a bila je tako lepa.
Као тог јутра дан.
E, kolega, šaljem ti PVT :)
Оверио!
a vi se tol'ko volite da morate nekom da se izjadate kada, da prostiš, primite odn prosledite pvt?
:)
Jbga komšija, izgleda da nećeš sačuvati onaj drugi bubreg
http://static.cargurus.com/images/site/2008/09/13/15/56/1999_honda_civic_2_dr_dx_hatchback-pic-12002.jpeg
Ми смо стари егзибиционисти.
Nadam se da ću biti uspešan u obesmismišljavanju defki dok ne budu razumljive i retardiranom paramecijumu. Naučio sam da svaka moja defka koja ima više od dve rečenice, ima bulumentu minusa. Zaključak je da pošto sam ja sam retardiran, i moja ciljani auditorij moraju činiti idioti. Lepo, butte, lepo.
Idem sad da definišem Jelenu Karleušu i Fejsbuk.
Tužna sam što sam ishejtovana. :( Odoh da se ubijem svežim kajisijama. Nemojte me zaustavljati.
Mojne, još si mlada. Imaš ceo život pred sobom.
Jbt, imaš preko dvesto defki, kako ga nije ruka zabolela od tolikih nusmija?