Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma Kris, opusti se, nije to teško, i ja sam mislio da će biti bog zna šta, a uradio sam ceo prijemni za 10 minuta i onda čekao još 15 jer me je bilo sramota da prvi predam. :)

2. Кад ставим руку овако

http://animediet.net/wp-content/uploads/2010/05/anoFacepalm.jpg

ништа не видим. :(
    Да се обратим дотору?

3. Odseci ruku. To ti je tvoj koren problema.

4. danas sam vario ceo dan oci su mi kao krofne i strasno me peku,nista nisam jeo jel izgubih apetit od ove vrucine,radio sam od 7 do 7 na jebenom senjaku i jedva se dovukao kuci,mrtav.

5. Pajko,izrendaj sirov krompir,pa stavi na oči pola sata.
    I nemoj da gledaš u monitor ,nego odmori oči bre! :))

6. znam gogo al prolazi i ovako polako

7. Da ,uz komp,je l' da? :))
    Eeee,mlados' - ludos' :)))

8. Aham, '93. godište. Stala da se javim drugaricama i prolaze ove dvije a reakcija drugarica "Vidi ih one s Vukajlije!" i čim sam došla morala sam naći. lolol

9. brate, što mene neko kad vidi ne kaže "ee, eno je ona sa vukajlije!" nego samo ove.. pojave.
    pu!

10. brate, što mene neko kad vidi ne kaže "ee, eno je ona sa vukajlije!"

Ček da mi onaj brak legalizujemo pa kad nam naprave poster svi će nas znati. :P

11. hahahaha mil'ce, u amsterdan će d' odemo ako treba! samo ti napuni 18 blago meni.. da ne budem i lezbača i pedofilkinja xD

12. Ma taman mi to dođe malo pred maturu i onda me legalnu oženiš, ja upa'nem na budžet i svi srećni! :D

13. А оно, шта знам, има овога кроз Пг да се види сваки дан... Волио бих некад да попричам с оваквом цуром, чисто да видим зна ли да каже нешто осим "Максе јадан".

14. A ova jedna drugarica je zna iz osnovne, kaže bila je fina nekad. Al' valjda nema oca pa sere o nedostatku muške ljubavi pa se jebe k'o štuka s nekim mafijozama, tako nešto. Tuga.

15. mil'ce.. ženo moja buduća! :D

16. :srca i poljupci za moju ženu:

17. Никад ми није био јасан тај трип. Па знам за масу цура с тим изговором да се трпају због недостатка очинске љубави. Који курац? Да им је отац ту и жив, он би им мето?
    И што ја не налетим на неку такву да оће да се они стално?

18. Alo imate PVT, šta ste se tu raspisali.