Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne znam, to se i ja pitam.

2. Jel ima neko pravilo protiv lupanja gomile pluseva ojadjenim vukajlijašima? Treba da napravimo neki antagonizam hejtu. Simultano lupanje pluseva.

Nadam se da će se zapatiti na Vukajliji.

p.s.lupio sam ti par pljuseva:)))

3. Jbt, imaš preko dvesto defki, kako ga nije ruka zabolela od tolikih nusmija?

Lololo plaćam Rumuna.

4. Primetila sam :) Moraš da čitaš defke a ne tek tako da lupaš plusiće kao onaj koji me ishejtovao. Lajk se sankcioniše isto kao i hejt. Hvala ti na pluseve. :)

5. kako ga nije ruka zabolela od tolikih nusmija
    Lololo plaćam Rumuna.

Lololo, bolje da si platio Rumunku. Ni onda te ruka ne bi bolela.

6. Ma to sam već ispraksao samo tako.

7. Ишчашио ногу и раме сјебао на концерту ХП-а. Ставио бих ово у ону тему за хваљење, ал' не могу тамо да постујем, неки баг јебем ли га.

И најсмјешнија ријеч ми је ДОЦКАН, ал' не могу да нађем ону тему за најсмјешнију ријеч.

ДОЦКАН МАРКО НА КОСОВО СТИЖЕ.

Немогуће да је то наша ријеч.

ДОЦКАН, алооооо!

8. Pušti nogu i rame, kako je bilo? :))

9. moram da ustanem oko 7 sutra ujutru

10. Moj muž ustaje sat vremena pre tebe.

11. A ja u pola šest :'( I još blejim ovdje, ccc

12. Ajd na spavanje, šta dreždiš ovde!

13. Mil'ca.

Pušti nogu i rame, kako je bilo? :))

Лудило, прејако, одушевљен. :)
    Било ти пола Никшића на концерту. :)

14. Ajd na spavanje, šta dreždiš ovde!

Ti mi reci Tesla, kad god uđem na forum vidim tvoj nik.

15. Mene ima u viiše primeraka, pusti ti to.

16. Otisao sam danas na fish fest na kalis,sve je bilo dobro dok nismo uzeli riblju corbu aj sto nije bila neka nego sto nas odrase 250 kinti za porciju,jedino sto valja je da je bilo ikre koju gotivim,posle 15 min stajanja ugrabimo mesto i sednemo da jedemo vec malku corbu prilazi konobar i narucih pivo od 200 dinara :)....

Besplatno krstarenje je besplatno samo za budale.Na samom mosticu do broda stajao je lik koji radi na istom i pustao po nas 10-15 na brod,kako se masa nabijala devojka mi prodje i on kao zaustavi a ja bas u tom trenutku ni tamo ni vamo i kad sam krenuo za njom on me startuje kao jel cujes sta ja pricam pokusah da mu objasnim a on i dalje drzak...
    Krenuli smozaculo se Bjelo dugme,lagano kako se atmosfera zagrejavala presli smo i na folk mislim da je bila ona alije alije ili avlije kako god,pregrmesmo i mustuluk koji je pevao trogodisnji klinac sa sve majcinskim uzivanjem.Centar paznje se prebacuje za sto sa 5-6 malih nabrijanih maloletnica,kapetan najavljuje za njih jednu pesmicu kao jebeni Hju Hefner,Familija-Sto ja volim taj sex.Pred sam kraj smaranja i kapatenavog dosadnog pokusaja humora za stariji deo putnika krece Igra rock n roll .....
    Zgranut svim ovim dodje mi da odem u jebenu pustinju priseo mi i Dunav i Sava.

17. Jebena oluja je sjebala neki jebeni dalekovod. I ja nemam struju dva dana vec.
    A i baterija na fonu ce da mi se isprazni.

18. Ја таман 'тео да навратим сутра, кад оно, чујем немате струју и воду...

19. Najebasmo...

Od koga??? Crna Kristi :)))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.