Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Od
Prirodne nepogode i sjebane drzave.. :)
Ју црна ти, чусте ли што јуче ваљда падаше ледене санте с неба у Крушевцу ?!
Prirodne nepogode i sjebane drzave.. :)
Lele koja sam ja budala, ja pomislio da se hvališ ili žališ ... :)))
Odoše cimerke... :(
Била сам у кафани, одвалила сам се, неколико пута сам пала, имам маснице свуда по телу, видело ме по центра, изједа ме блам.
Pa šta te boli kurac šta čaršija priča.
Била сам у кафани, одвалила сам се, неколико пута сам пала, имам маснице свуда по телу, видело ме по центра, изједа ме блам.
A lepo ti piše na profilu
:)
SVidela mi se jedna sa sajta al ima muškarca tako da sam u startu popušio
eto na to se žalim
Alkoholna pića nisu za dame. Tera ih da se brukaju. Sledeći put jednu čašu i dovoljno ti je.
Хм... Да буду оно што заправо јесу?
''Можда ме је неко и натак'о'' стадијум
Kako znas da nije neka debela,masna,prljava likusa? :)
Paradajzu, je l' se 'falis il' se zalis? Jebes pijanku ako te posle bar tri dana nije sramota :D
Inace.. Ja necu da imam struju jos najmanje 3, 4 dana.. Jbte..
Pa to Džimi. Što da se napiju pa posle da se žale kako su ovo kako su ono? Jednostavno alkohol ne priliči dami.
Vido sam joj sliku, "pristojno" izgleda
Daj i mi da viidmo,mozda za nas nema decka. :DDD
Poštujem diskreciju, neću sad da mašem sa njenom slikom ovde
plašim se da ne popijem bananu , riba je mod
Riba je enerdzi.. :D
Nemo sad da pravimo komendiju po sajtu , ne znam ni što sam uopšte pominjo
Gospodin covek...postujem tvoju odluku. :)
Elem,keva je kupila neku minijaturnu tunjevinu, istresoh je u tanjir,bocnuh 2 puta viljuskom,i nema vise... -.- Mrtvi Kinezi...
Ma ne lupaj bre, Kristina, čovek je rekao
To se ne uklapa. ;)))