Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
loše sam spavao
a pun kurac obaveza danas
tako mi je zao hijesno
inače nikad nisam imao problema sa spavanjem do ovog ljeta, mislim da sam se čak i hvalio time ovde, eto izbaksuzirah se
hvala boljo značimi
kamenofil ti preneo insomniu
Hezno ft Kamenofil - Insomnia > Jelena Karleuša - Insomnia
https://youtu.be/mvQ1dtZwmas kamenofil i ja
Hej drugaru, jesi li probao magnezijum, teretanu i zdravu hranu? Sećaš se tih kORisnIh saVeTa, usta te neispavana?
Izvini, preterao sam
ma šta mu se bre izvinjavaš, širi se tu kao uu vidite mene ja sam u vrhunskoj kondiciji, spavam normalno i imam ladovina poso za koji primam masne pare
šta je sledeće, jebe?
Sledeći je pozdrav iz monaka
шта је следеће није педер?
шааааааалим сеее
hahaha gonite se u pm
možda i nije loše biti peder. da neku pravu ljubav spoznaš. a ne da guraš dršku od lopate i motike.
Tako je deçki lepo ste mu objasnili sve osim:
U nedostatku magnezija ,uzmeš magnet s frižidera (bilo koji, najbolji su oni s putovanja npr iz grčke ili temišvara)
odvojiš ono crno znači čist magnet i onda glođeš, glođeš (kao mesni moj qrac) i tako preko pljuvačnih žlezda unosiš željezo i magnezij koji je podobAN za sAN
I cink
uzo neke gumene papuce skupile se nakon 15 dana cirka 2 broja jedva ih nazuvam
Hahah a da pogodim gdje si uzeo he he
hehehe ne, iz lidla su
sah&mat