sad vidim ove objave od prije 5 meseci za data recovery, tako sam i ja skinuo easeus sa piratebay od navodno "trusted" uploadera, skenirao prije instaliranja kaže sve super, i stvarno skoro sve podatke vratio... međutim počinju uveče da stižu mejlovi. ušli mi na gmail, fejsbuk, instagram, sve živo... sreća nisam niđe podatke kartice imao + imam broj telefona na tim nalozima pa sam samo promijenio šifru. hit.
Apsolutno sjebao sliku na kojoj sam radio preko dva meseca i koja je bila baš baš dobra, i sad ne znam kako da je popravim. A ne pijem pa da mi bude lakše.
Apsolutno sjebao sliku na kojoj sam radio preko dva meseca i koja je bila baš baš dobra, i sad ne znam kako da je popravim. A ne pijem pa da mi bude lakše.
pošalji meni tu sliku i ostale da obrišem guzcu nakon proliva.
Moyda je docao po cetvrtu
D O Z U
O
Z
U
sad vidim ove objave od prije 5 meseci za data recovery, tako sam i ja skinuo easeus sa piratebay od navodno "trusted" uploadera, skenirao prije instaliranja kaže sve super, i stvarno skoro sve podatke vratio... međutim počinju uveče da stižu mejlovi. ušli mi na gmail, fejsbuk, instagram, sve živo... sreća nisam niđe podatke kartice imao + imam broj telefona na tim nalozima pa sam samo promijenio šifru. hit.
Vrv ne jedem dovoljno algi
neka kiselost je preuzela sait svi su kiseli sve e kiselo svi se kisele
zapustio sam teoreticare zavere i yt mastermajndove otkad pocelo jevropsko
To ti je opijum za narod, Carinjo moj. Gledas kako 22 previse placena trenirana mejmuna trce za loptom, ne mislis na bitne zivotne stvari.
36000 rsd me iznela registracija s tehnickim zivot ti jebem
iliti oko 600 konvertibilnix maraka da bi me pola sajta razumelo bolje
Cirka 150 avokada
Da, oclo je gore i to jos je to i niska tarifa da ne kazem sirotiljska
Sad za yuga treba 25k sig
Pa to nije skupo burazeru, ja ne znam da neko moze registrovati ispod 500 maraka kod nas i to s bonusom
Mene registracija izađe 650 maraka i to s bonusom
Jeste plidumire a posto placas naftu to ne pricas
Blizu smo
A kod vas je nesto cudno, preko 2.0 je skuplje znatno jel tako nesto
Malo su korigovali to sa vecim kubikazama za matore vozile, za mladje je i dalje cepanje
Zato kod nas gomila vozila sa kubikazama preko 2.0 koja su bas bas jeftina. Mozga bez
ma da, jos kao i jeftinije jer je sad premijski stepen 3, šta nam rade
pošalji meni tu sliku i ostale da obrišem guzcu nakon proliva.