Moram nekom da se izjadam :((

1. Enerdzi, ne kaki, vi's da je mislio u prenesenom smislu :D
    Al', veruj, snajke.. Na teb' misli ;)
    A i da se ne lazemo dobra si riba, sto jes' jes'.

2. A i da se ne lazemo dobra si riba, sto jes' jes'

Hvala, ali pazi sa komplimentima, šuška se po sajtu da sam bi. ;)))

3. šuška se po sajtu da sam bi.

:))) BI i Christine! :)

4. Niko da me pita šta će ovaj kamin ovde?

5. Šta će ovaj kamin ovde? ;))

6. Za ukras, ne ložim ga zimi jer lete varnice pa mi gori parket i tepih

zezam se, metio sam ga da se duvam :P

Da vidite kad se slikam pored kola jooooj

7. Brate licis na Mikija iz Kupinova...

8. Ja i on dođemo neka svojta

9. Enerdzi.. 'tela bi' i ja.. :P

10. E dobro izjadao sam se , malo sam se duvao sa kaminom sad odok da ne spamujem

11. Slabo vi kukate ovde. Ajoooooj, imam još jedan ispitni rok. Nisam se napio duugo.

12. Da pokukam malo: mamurna sam, glčava me boli, a popila sam noćas samo četri piva (stvarno četri, ne kao inače). Izgleda me stigle godine.
    Nude mi se danas i dečko i devojka, a ja ni za kurac nisam. Ni ovog što već imam ne bih uspela dispoštujem. ;)

13. Pao sam sa motora i podletela mi noga pod motor, naprsla mi je kost i moram da nosim ovaj šugavi zavoj 3 nedelje

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/263868_2150116034570_1296426456_32586046_2907861_n.jpg

14. Ocajnicki mi trebaju: struja, topla voda (iz bojlera, ne ugrejana na smederevcu), neznos', pivo, paznja.. I zavrsen prijemni.
    :puca po savovima:

15. Napravim 2 postera za fejsovce i imaju isto glasova kao i oni oko kojih se zapravo trudim... U_U

16. nemam ljudi srece u fudbalu...a onu drugu ekipu sere nevidjeno...

17. Uzmi Real, boli te kurac.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.