Doduše, tamo sam teo da napišam da dobih kompliment da mi je glavić ko zvonce na bicikli, ali svejedno, i prekidanje prijateljstva s tobom me jednako ushićuje.
Ja imam sutra prijemni za farmaceutski. Prosle godine nisam prosao jer realno nista ucio nisam. Sad sam ucio, al' ono, nisam se pretrgao, zato mi sad u dnu stomaka trni nesto, a u glavi haos. Ne mogu da jedem, ne mogu da pijem, ne mogu da spavam, ne mogu da pisam. Ne mogu cak ni u monitor direktno da gledam.
мени прекосутра пријемни за стоматолошки, дан после за медицински, а нисам га баш најлепше спремио... оно, положићу, али не знам за буџет. ето, само сам хтео да се изјадам лоло (:
Sjedim malopre za kompom i neko mi pozvoni na vrata.I izađem vani kad vidim neke klince kako trče uz ulicu.I kontam dječja posla, zvone pa bježe.Ali koji je meni kurac bio da potrčim za klincem i oborim ga na zemlju? Stojim i gledam koji kurac ja radim?
Mislim da sam puk'o.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ma pravi fudbal
Lolčić!
Nisam više prijatelj sa Slavkom. :(
Šta, zatvorena tema "Moram nekom da se pohvalim" pa si došao 'vamo? :)
Da. :)
Doduše, tamo sam teo da napišam da dobih kompliment da mi je glavić ko zvonce na bicikli, ali svejedno, i prekidanje prijateljstva s tobom me jednako ushićuje.
Pusa.
Znaš, pomalo mi laska saznanje da gajiš tako jake emocije prema meni ;)
Ja imam sutra prijemni za farmaceutski. Prosle godine nisam prosao jer realno nista ucio nisam. Sad sam ucio, al' ono, nisam se pretrgao, zato mi sad u dnu stomaka trni nesto, a u glavi haos. Ne mogu da jedem, ne mogu da pijem, ne mogu da spavam, ne mogu da pisam. Ne mogu cak ni u monitor direktno da gledam.
Da nisam vampir?
Hvala.
Nema na čemu.
мени прекосутра пријемни за стоматолошки, дан после за медицински, а нисам га баш најлепше спремио... оно, положићу, али не знам за буџет. ето, само сам хтео да се изјадам лоло (:
Neam više cigara.
Sjedim malopre za kompom i neko mi pozvoni na vrata.I izađem vani kad vidim neke klince kako trče uz ulicu.I kontam dječja posla, zvone pa bježe.Ali koji je meni kurac bio da potrčim za klincem i oborim ga na zemlju? Stojim i gledam koji kurac ja radim?
Mislim da sam puk'o.
HAHAHAHAHA
Ako. :)
Više nikad neće da se vrate.
Ja uzeo 2 boksa.
NJANJA lolo
Ma bojim se da se ne vrati sa ćaletom.Ugasio sam ga.Baš sam ga onako brutalno šibno na asfalt.
Hahahah. Kaži da te je gađao kamenom.
Pazi što će mi povjerovat'.
Ja uzeo 2 boksa.
NJANJA lolo
Daj jedan, vratiću keve mi!
Tvoja reč protiv njegove.
A on je klinac. :)
Sigurno. :)
Edi otkud tebi pravo da kupuješ cigare?
Cenotaph Vukajlija je kriva za sve, puni te agresijom. Gde ćeš bre dete od asfalt?
Поушавам да гледам ТВ, али канал се прекида сваких 5 мминута, маму му мамину.