Moram nekom da se izjadam :((

1. Пинки трејдмарк, несам тебе ништа рекла.

2. Hahaha pogledaj sta kazu ribe na sajtu ana.rs :D

3. NemO povezao sam pogrešno.

Znam Dule da svrbi ali ovako nemeš kao pošten čovjek u WC otići.
    Kristina što reče Predražinjo lično iskustvo, ako je tako odmah ću te poslušati. :D

4. Hahahaha pa nemam dlakavi anus, ali je za noge dusu dalo, bolje od voska :D

5. Znam Dule da svrbi ali ovako nemeš kao pošten čovjek u WC otići

Pa potrošiš rolnu do dve perfeks i gotovo... a možeš i ko braća muslimani ... flašu pa prskaš :))))

A da li neko ima hemoroide??? i kako ih leči :(

6. Kakvi ste to ljudi, bitniji vam je Pinkijev šupak, od tešenja Remea. :/

7. a možeš i ko braća muslimani ... flašu pa prskaš

Ovo je rešenje za sve šupkodlake.

8. Ovo je rešenje za sve šupkodlake.

Jedina korist od islama :)))

9. Reme, brate.. U istom smo sosu, da ne kazem govnima :s

10. Kristi, svi smo mi u govnima... samo dubina varira :=)

11. a možeš i ko braća muslimani ... flašu pa prskaš

Ovo je rešenje za sve šupkodlake.

Ovo mi je glavno riješenje i inače, ali najviše mrzim kada nema tople vode, e onda nastaje belaj.

12. Jedina korist od islama :)))

Ma nemoj. A kad rokaju amere u avganistanu i iraku, to nije korist, a, a?

13. buttinacookiejar, molim te oprosti :)))) Kako sam mogao da zaboravim mudžahedine :))))

14. Јааадан РЕме....

15. пријемни је све ближе а ја не знам ништа ко дупе... ако божесачувај упаднем на било који од факсова за које конкуришем, разбићу се ко пичка психоактивним супстанцама... цео живот сам залађен, први пут ми је оваква фрка за нешто :D

16. Реме мени је било још горе па сам се издигао изнад тих ствари и после много заврзлама, постао модератор. Глупирање се исплатило! Сад ме без новчане накнаде псују неки дрипци кроз дефиниције а ови културни смарају неким стварима које никог нормалног не интересују. Тако да, уживај, да не постанеш модератор!

17. Нико тебе не псује, Уроше. :)))

18. jebes urosa kad je moderator

19. Мислио сам на опште увреде модовима, знам да не псују мене лично, да знају какав сам цар било би им глупо.
    :)))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.