Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Taj rad. Inače vrućina u pizdu materinu.
@aram hačaturijam
jebao si je 6 godina, i nisi video da ne brije rč? Svaka čast... čuo sam za kesu preko glave, ali preko rča nikad.
Недостаје ми цара! Царо ако си ту у било каквом облику, јави се на ПВТ! Децхко!!!
+1
Јеботе Царо, моро сам на чет да одем колко сам се сморио!
Trebalo mi je preko sat vremena da rešim Rubikovu kocku -.-
Ne jebem... a najgore od svega je što je CS server puko, pa ne mogu da igram.
KAKVA SU ONO GOVNA U ODABRANIM POSTERIMA?! PA AKO JE TO NAJBOLJE ONDA NEMOJTE NI DA BIRATE, PUSTITE DA NAIĐE NEŠTO BOLJE!
Trebalo mi je preko sat vremena da rešim Rubikovu kocku -.-
A šta tek da kaže onaj koji ne ume da je reši a godinama pokušava? :)))
Srećna ljubav je svuda oko nas, a ja ću umreti u učmalosti i raspadanju.
maloletna, ne misli tako.. i drugi "umiremo u učmalosti i raspadanju" ma kol'ko čudno ova rečenica zvučala :D samo se ne jadamo :)
Maloletna zar ti nemaš dečka ?
Proveri ovu temu od ranije, ostavio je.
Sad ponovo mogu da je spopadaju mnogoletnici sa vuke.
Koliko god da je tvoja nesreća velika,kažem za sve,samo pogledaj koliko dobrih stvari ima oko tebe.Ne možete vjerovati od kakvih banalnih stvari ja mogu da živim.
Maloletna... de, de... biće sve ok. I ja sam učmao...
Što samo maloletnici?
Pojela me knjiga.
Pojela sam knjigu.
Vesnam u svakoj čorbi mirođija
Hahaha kako?
Čak me i inernet drugari ostavljaju:
Slusaj,ti si ekstra devojka i sve to ali malo sam star za virtuelna poznanstva i redovno dopisivanje ovde,i zasitio sam se malo toga.