Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Prodajem Nemačkog boxera, mrzi mačke :)
Platiće mi sutra kad kupim novi muhopič, polomio sam stari usled strastvenog udaranja.
Da, kad smo već kod krvopija, izašli su mi plikovi svuda po nogama od komaraca (a nisam uopšte osetila da me bodu), a po rukama me je izgrebala mačka. Ono što je najgluplje od svega je što treba da poziram nekom liku u majici i gaćama, pošto se sprema za likovnu akademiju.
I zubi me ludački bole, imala sam trip da će da mi ispadnu.
Stvarno gotivim ovu temu, prosto moram da se kontrolišem da ne postujem koliko toga nebuloznog mi se dešava.
Al' mi ovo nešto poznato. :)
nemam vode
Ništa strašno, meni se to stalno dešava. Leti zalivaju papriku. Ili tako nešto.
Kroz moj kraj prolazi neki kamiion ili sta je ono jebem li ga, na razglas pusta neke narodnjake one najgrdje, i dere se PRODAJEMO STARO GVOZDJE itd itd...
a to taaaaakkkkooo iritira, posebno kad legnem za popodnevnu dremku pa me probudi...
Укиселила су ми се јаја од непомерања... А мрзи ме да идем игде...
Da si ti Sale ziv i zdrav, ja sam na to naviko. "Stari kumulatori" svaki boziji dan, po 2 puta, jebiga kad od 900 stanovnika imamo bar 300 coko-mokoa. :)
Pošto iznajmljivanje, kontejneruše mi pevaju pod prozorom svaku noć ko da je Februar? Komšiluk će udeliti takođe...
ja zivim na 3 minuta od ciganskog naselja
mi ne idemo tamo, ni ono ovde
al' zato je autobusta stanica nicija zemlja
Треба вама један Нером да запали Циган Малу лолололо
al najjace je subotom uvece
kod kraja prvomajske sve vrvi od cigana
idu coporativno
ko u filmovima o zombijima jebote
za 5 sekundi te okruze
Ahaha haha ahaha ha
Upravo sam odgledala film tri metra iznad neba špansku verziju, iako sam već gledala italijansku (ista je), a imam i knjigu u posedu i sada sam se rasplakala nad svojom tužnom sudbinom.
Mislim da je ta knjiga, koju sam pročitala kada sam imala 14 kriva za moje fantaziranje u ljubavnom životu, jer moj bivši dečko dođe nešto kao Step, samo što nije zgodan, i ne vozi motor, a malo ga i mrzi da prestane da igra igrice, pa mrdne dupe i uradi nešto zanimljivo, ali sve u svemu, isti je.
Khm. Poruka sebi: Milice, nemoj gledati i čitati umobolne stvari.
Culle, nisam ti još odgovorila, valja smisliti nešto na takvu dugačku poruku. :D U svakom slučaju, nemoj da misliš da zabušavam. :D
Daaa, shvatila sam.
kad god otvorim ovu temu, maloletna se žali na bivšeg dječkonju...
Dosadila i Bogu i narodu...
Nema to nikakve veze,Buri.Popi jednu čašu vina i brufen i riješen problem.