Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Bio sam ubedjen da sam video da je hipnos stavila/o da je muskog pola i kapirao da eto voli na avataru da ima suknju..malopre sam prvi put video da ipak stoji da je zenskog pola ..to mu dodje isto otkrovenje kao i tetka drol sto je musko
Кад год отворим Буријев профил насмејем се мачкетини и сисама...
I ja,i ovome što piše o sebi.
Ne žalim se na dečka ovog puta, samo na gledanje umobolnih filmova.
Ne, ipak na dečka, ali Elek, nisi pitan. Mislim, smarala bih negde drugde, ali ne mogu da otvorim temu "Maloletna smara o svom dečku", tako da, šta da radim. :D
А то је Страјина провала :))
Zasto?
Ušla sam na burijev profil, hahahahahaha. :D
Jeste smešno.
Ovaj covek je do jaja
http://vukajlija.com/recnik/autori/9667
Отвори блог, буди Иштван Коститз
Oću nešto zanimljivo da radim, kako da napravim blog?
Ih to je bar lako.
Па кад Костић може... Иначе Костићу, ја те овде прозивам али немој да то утиче на оно довођење емо цава
Малолетна, имаш певете, мајку му...
Или ме кулираш?
Ево да ви кобјасни чика Л0Л:
Направите акаунт и пратите упутства, ако нешто није јасно контактирајте сењор Костића :))
Stiven, meni baš ništa nije stiglo. :/
Okej, pokušaću da napravim sebi neku zanimaciju ako napravim blog.
МОША, ПАНДУРЧИНЕ! НИСУ ВУКАЈЛИЈАШИ СИСАЛИ ВЕСЛА!
Јесте се понадали, а?
Stiven...
Ovo me nasmeja. :D Baš pomisliš šta hoćeš ti sad. :D
Ali sad se pitam, da li ja smem da iznosim svoje tekstove u javnost. Pa to može da se zloupotrebi! :D