Juče sam odlučio da prestanem da pijem. To je bilo negde oko 3, 4 popodne, kad sam bio maksimalno dokon i zaludan. Već sinoć sam utvrdio da imam karakter k'o somalijska kurva(mrzi me da linkujem, ali zna Fejz brat da mislim na njega).
Onda sam danas ponovo odlučio da prestanem da pijem. Pošto mi je u opisu posla da sedim i pijuckam pića, tako mi se i danas zalomi. I, pošto sam čvrsto odlučio da neću ništa alkoholno, počeo da prepisujem od ostalih. Prvo uzeh Cedevitu, sviranje kurcu. Posle napravih jednu od većih grešaka svoje mladosti. Videh da je neki balvan naručio kvas, pa reko' ajde i ja. A pošto imam cug k'o Rade Ćuskija, nakrenuh pola flaša i zamalo ne umreh. Ko to proba, iz mesta je najeb'o.
Jedino me teši činjenica što nisam bio trudan, abortir'o bih na mestu.
Данас сам покушао да шутнем лопту коју сам претходно поставио на клупицу, и наравно како сам врљав, шутно сам у клупу и сад је почео да ми црни нокат на палцу :/
Ma ja sam više hronični, napijem se 2-3 godišnje, najviše. Dakle, ništa strašno. Ali zato svaki dan drknem koje pivo, čisto da mu ga dam. I eto, sad pokušavam da izbacim tu naviku, ali ne znam šta drugo da pijem. Sve bezveze. :(
Данас сам покушао да шутнем лопту коју сам претходно поставио на клупицу, и наравно како сам врљав, шутно сам у клупу и сад је почео да ми црни нокат на палцу :/
Bar ne moraš kod doktora, otpašće nokat svakako ... ;-)))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
3 недеље најмање, истего сам лигаменте.
Juče sam odlučio da prestanem da pijem. To je bilo negde oko 3, 4 popodne, kad sam bio maksimalno dokon i zaludan. Već sinoć sam utvrdio da imam karakter k'o somalijska kurva(mrzi me da linkujem, ali zna Fejz brat da mislim na njega).
Onda sam danas ponovo odlučio da prestanem da pijem. Pošto mi je u opisu posla da sedim i pijuckam pića, tako mi se i danas zalomi. I, pošto sam čvrsto odlučio da neću ništa alkoholno, počeo da prepisujem od ostalih. Prvo uzeh Cedevitu, sviranje kurcu. Posle napravih jednu od većih grešaka svoje mladosti. Videh da je neki balvan naručio kvas, pa reko' ajde i ja. A pošto imam cug k'o Rade Ćuskija, nakrenuh pola flaša i zamalo ne umreh. Ko to proba, iz mesta je najeb'o.
Jedino me teši činjenica što nisam bio trudan, abortir'o bih na mestu.
Kvase, šupičku materinu.
ja sam mnogo voleo Tut Gut, ali ga više nema... ubili su Zrenjaninsku pivaru dušmani...
Tulumbac, učlani se u anonimne alkoholičare. :))
Ma ja sam više hronični, napijem se 2-3 godišnje, najviše. Dakle, ništa strašno. Ali zato svaki dan drknem koje pivo, čisto da mu ga dam. I eto, sad pokušavam da izbacim tu naviku, ali ne znam šta drugo da pijem. Sve bezveze. :(
Bar ne moraš kod doktora, otpašće nokat svakako ... ;-)))
Pokušaj sa vinom.
Bezalkoholnim vinom? :D
Raste mi umnjak i boliiiiii. :(
pOKUŠAJ SA SVINJOM BEZALKOHOLNOm.
osecam strasne bolove u predelu prepona, direktno i indirektno povezane sa vecinom stvari koje se desavaju u mojoj uzoj i siroj okolini
Znači, ne jebeš? :)
:)
ne, bas zbog toga sto jebem IksDe
Proveri da nije sifilis... ili goroneja ako pecka.
Daj bre maloletna, saberi se malo. Te bivši dečko, pa sad ove nebuloze, koja bre krvava Marija sad jebote?
Presolila sam kokice.
Шта, сад треба неко да напише "ево ја ћу да спавам с тобом, да ти отерам страх"?
Ово вам је најбеднији покушај до сада, стварно немате појма.
Šta fali. Slane kokice su dobre kokice.
Oh, dobro. Nalet straha je prošao, ali pokušaću nečim da pokrijem ogledalo.
Stiven. Duhovito.