Moram nekom da se izjadam :((

1. Хвала на саветима.
    Мислила сам да ставим слушке и пустим нешто нормално, али треба да завршим неки послић и треба ми добра концентрација па ми музика у таквој ситуацији баш и не прија.
    Можда се прихватим савета који ми је дао Предражињо, имам добру домаћу шљиву, тера воз... ;)

2. Мене су јутрос пробудили бургијањем сабајле, али ја сам им доскочио; истриповао сам да то рмбају рибе к'о у оном споту, па сам се само окренуо, почео да се тарем и закунтао поново.

3. Kako da se otarasim svekrve? Ima li neko ideju za bezbolan način?

4. Ја сам своју послала у Будву на сезонски рад... и тамо је већ 4 године ;)

5. A moja neće da radi. Da je pošaljem u starački dom ili kod njene sestre?

6. :)) :D Uroše, dobra ideja, ali ne želim da me se muž odrekne preko novina. :)) Šalim se. Nervira me, stalno mi ulazi u sobu i po ceo dan je za kompom a ja rintam po kući. Pomagajte!!!!

7. Stavi šifru na komp :)

8. Stavi šifru na tvoj juzer, a na njen izbriši sve brauzere i blokiraj ih.

9. uposli je nekako,tipa-aj,ja ću da brišem prašinu i usisavam,a je l' možete samo da smućkate ručak dok ja radim generalku,brže ćemo,pa posle da popijemo kaficu fazon.možda upali.

10. C c c... A šta si ti mislila kada si se udavala, da se svekrve razgrađuju vremenom, pa je nećeš ni primetiti!? :))

edit: Iju, koliko saveta! Pravda za svekrve!!!

11. Beži dok možeš, to je poenta :)

12. Nisam ja takva Pajko. Treba nekako verbalno da joj postavim granice a nemam ideju šta da joj kažem i kako. Ima li neko ideju, ali stvarno nešto normalno?
    Edit: E hvala na savetima. Nato, pobećiću kad tad ali sa mužem.

13. Nema tu pametnog saveta.

14. A kako bi bilo da joj nađemo nekog čikicu?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.