Moram nekom da se izjadam :((

1. Хвала на саветима.
    Мислила сам да ставим слушке и пустим нешто нормално, али треба да завршим неки послић и треба ми добра концентрација па ми музика у таквој ситуацији баш и не прија.
    Можда се прихватим савета који ми је дао Предражињо, имам добру домаћу шљиву, тера воз... ;)

2. Мене су јутрос пробудили бургијањем сабајле, али ја сам им доскочио; истриповао сам да то рмбају рибе к'о у оном споту, па сам се само окренуо, почео да се тарем и закунтао поново.

3. Kako da se otarasim svekrve? Ima li neko ideju za bezbolan način?

4. Ја сам своју послала у Будву на сезонски рад... и тамо је већ 4 године ;)

5. A moja neće da radi. Da je pošaljem u starački dom ili kod njene sestre?

6. :)) :D Uroše, dobra ideja, ali ne želim da me se muž odrekne preko novina. :)) Šalim se. Nervira me, stalno mi ulazi u sobu i po ceo dan je za kompom a ja rintam po kući. Pomagajte!!!!

7. Stavi šifru na komp :)

8. Stavi šifru na tvoj juzer, a na njen izbriši sve brauzere i blokiraj ih.

9. uposli je nekako,tipa-aj,ja ću da brišem prašinu i usisavam,a je l' možete samo da smućkate ručak dok ja radim generalku,brže ćemo,pa posle da popijemo kaficu fazon.možda upali.

10. C c c... A šta si ti mislila kada si se udavala, da se svekrve razgrađuju vremenom, pa je nećeš ni primetiti!? :))

edit: Iju, koliko saveta! Pravda za svekrve!!!

11. Beži dok možeš, to je poenta :)

12. Nisam ja takva Pajko. Treba nekako verbalno da joj postavim granice a nemam ideju šta da joj kažem i kako. Ima li neko ideju, ali stvarno nešto normalno?
    Edit: E hvala na savetima. Nato, pobećiću kad tad ali sa mužem.

13. Nema tu pametnog saveta.

14. A kako bi bilo da joj nađemo nekog čikicu?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.