A lepo su stariji govorili: Ne sedi na 'ladnom betonu i ne idi bos po 'ladnim pločicama, prehladićeš se.
Da, stari su imali pravo... i još posle pio 'ladno kad me je zezalo grlo. A ja mislio da mi je od ambrozije kijavica.
Sinoć je moj pametnjaković slučajno prosuo vodu na televizor i sada ne smem da ga upalim. Dobio je šta je zaslužio.
kolko ,i smrde slova to je cudo jedno, cim dodjem na cet rastjeram ljude...
Уживали сте уз музику, и вечеру (нема везе што је то била наручена пица) уз свеће? Зашто се жалиш?
A još treba i da okačim veš, operem kola i usisam kuću...
Takođe, vučem nešto skoro mesec dana, krajnje je vreme da odem da me ispipaju, verovatno sam fasovao upalu sinusa.
Kako kaže ćale "da je barem mononukleoza kada si se lizao sa nekom ribom."
Bitango, to jeste, uživali smo ali šta ću danas da gledam kad je on na poslu??!!!
Vučice, knjiga nije opcija? (samo pitam ;-)))) ) U potpisu : TV narkoman
Jeste, i knjiga i ukrštenice ali ima još jedan tv i to u dnevnoj sobi, al' to je svekrvina teritorija pa se neću nešto zadržavati tamo. Ipak ću gledati filmove na kompu. :))
Jebeni popravni mi je od 26. - 30.
Prep'o sam se k'o japanska kurva pred tri obrezane crnčuge.
Trebalo bi da ti je lakše bejbi! Znaš datum i biće sve u redu! Ma ništa ne brini!
Mrzim ovu prehladu... :(
Убише ме комшије с народњацима појачаним до даске!!!
Савет?
Ubij komšije.
Udariš dve tri brlje i u kolo :)
Ko tebe narodnjacima ti njega zabavnjacima i to one drekavce da pustiš pa kada ti dođu na vrata a ti im kaži da ćeš utišati teka kada oni utišaju.
Marijana, podrška od mene i iskreno saosećanje! Meni trenutno peva Morcheeba - Be yourself. A nije loš Pedjolinov recept.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
A lepo su stariji govorili: Ne sedi na 'ladnom betonu i ne idi bos po 'ladnim pločicama, prehladićeš se.
Da, stari su imali pravo... i još posle pio 'ladno kad me je zezalo grlo. A ja mislio da mi je od ambrozije kijavica.
Sinoć je moj pametnjaković slučajno prosuo vodu na televizor i sada ne smem da ga upalim. Dobio je šta je zaslužio.
kolko ,i smrde slova to je cudo jedno, cim dodjem na cet rastjeram ljude...
Уживали сте уз музику, и вечеру (нема везе што је то била наручена пица) уз свеће? Зашто се жалиш?
A još treba i da okačim veš, operem kola i usisam kuću...
Takođe, vučem nešto skoro mesec dana, krajnje je vreme da odem da me ispipaju, verovatno sam fasovao upalu sinusa.
Kako kaže ćale "da je barem mononukleoza kada si se lizao sa nekom ribom."
Bitango, to jeste, uživali smo ali šta ću danas da gledam kad je on na poslu??!!!
Vučice, knjiga nije opcija?
(samo pitam ;-)))) )
U potpisu : TV narkoman
Jeste, i knjiga i ukrštenice ali ima još jedan tv i to u dnevnoj sobi, al' to je svekrvina teritorija pa se neću nešto zadržavati tamo. Ipak ću gledati filmove na kompu. :))
Jebeni popravni mi je od 26. - 30.
Prep'o sam se k'o japanska kurva pred tri obrezane crnčuge.
Trebalo bi da ti je lakše bejbi! Znaš datum i biće sve u redu! Ma ništa ne brini!
Mrzim ovu prehladu... :(
Савет?
Ubij komšije.
Савет?
Udariš dve tri brlje i u kolo :)
Ko tebe narodnjacima ti njega zabavnjacima i to one drekavce da pustiš pa kada ti dođu na vrata a ti im kaži da ćeš utišati teka kada oni utišaju.
Marijana, podrška od mene i iskreno saosećanje!
Meni trenutno peva Morcheeba - Be yourself.
A nije loš Pedjolinov recept.