Moram nekom da se izjadam :((

1. pa,možda je najbolje da podelite poslove nekako,kao što reko'.popričaš normalno sa njom,ili u hodu,posle doručka,kao-e,aj ti uzmi ovo,ja ću to,pa da završimo brže.

2. Edit: E hvala na savetima. Nato, pobećiću kad tad ali sa mužem.

Eto rešenja!

3. Nato, probali smo i to. Neće. Niko joj ne odgovara, ona je fina, nobles. A to da podelimo poslove je dobra ideja. :))) Sad ću da primenim.

4. vucice koliko si spremna da platis da budem carli sin dva tri vikenda?

5. Mnogo bre to nešto poslova...Ne držite hotel valjda? Smandrljaš to očas posla i mirna si!
    A vidim da je veliki problem i raspored oko računara...skupi neke parice pa uzmi laptop...

6. Ако Вучица неће чикицу, дајте га мени. 'Оћу да удам мајку под хитно!

7. imas Bristol za te old school dejt party

8. Zovi vuka da mu kažemo kakva mu je keva!!

9. moram da nađem posao i da zaradim 70€ što pre. pomoć?

10. sylar nađi negde hiljadu evra, daj pod kamatu na 7% i tako si kurentan zelenašima koji uzimaju 10%. Ukoliko ne možeš naći, ništa, branje višanja ili tako nešto.

11. sylar011
    moram da nađem posao i da zaradim 70€ što pre.

sylar nađi negde hiljadu evra

Јебало мајку.

12. Kuku majko, 70 evra? Pa toliku siću ne možeš da zaradiš? Muškarac, zdrav, prav, volu rep da iščupa? E, moj ti....

13. ma mogu nego mi mrsko da tražim pos'o a i da šljakam :D ja bi neku laku kintu i ozbiljno sam uzeo u razmatranje čakov predlog :D pogledaj PVT ;)

14. ja bi neku laku kintu

To sam i skontala zato sam i pisala prethodni post, ali vidiš kako Džimi nije skontao.
    Uglavnom moram da se požalim, čim sam ugledala gambija na zajedničkoj temi gde smo postovali rikavela mi je mašina. I sad je sve prljavo. A ne mogu da radim pretoplo je.

15. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    umireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
    najbolji hrvatski bend evr, let3, je 9. septembra u nišu a ja neću biti tu :(((((((((((((((((((((((((((
    :seče vene ruke joj krvare:
    a brateeeeee... baš sam srećnica u majčinu :(((((((((((((((((((((((((((((((

16. moram da nađem posao i da zaradim 70€ što pre.

А онда контрадикција. Дијаметрална супротност:

nego mi mrsko da tražim pos'o a i da šljakam

Битно да је Аурора сконтала.
    Аурора конта.

17. najbolji hrvatski bend evr, let3, je 9. septembra u nišu a ja neću biti tu

Одакле ти то?

18. sad mi reče gile..
    citiram "smišljam kako da ti saopštim da možeš da dodješ u niš da uživo dobiješ kurcem u čelo a da ne ispadnem primitivan :P"
    ako smoriš gileta da te upozna sa njima, a ja ostanem praznih šaka mrzeću te do kraja života!!!!!! jasno?
    :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.