Moram nekom da se izjadam :((

1. Аурора, рече ми Јавио да је неко од модова рекао и за мене да сам неурачунљив. Нећу наравно да се трудим да демантујем, само ћу да будем још гори, конташ? Шта неки набеђени говнар зна о мени да може тако нешто да каже? Ништа. А потрудићу се да му или им докажем да јесам и неурачунљив и луд и све оно што мисле да јесам. Набијем их.

2. "ima da vam svima jebem mater pa ćeš da se pitaš koji mi je kurac jel jasno bre!"

3. Ја морам да се изјадам да Гамби није јавио како је прошао конквест по Играјмо.се, а чуо сам да је неко тамо јебо...

Што значи да је скино неку цаву, а није пријавио...

4. Dankane oš da ti kažem otvoreno?

5. Dan 1. 16:00
    Tufahija još uvjek nema, počinjem da gubim nadu...

6. Dankane, nije fora kad si usiljeno neuračunljiv. Mora to spontatno, od srca. Lud'lo, lolo!

7. Dankane oš da ti kažem otvoreno?

:)
    Dane, dirljiva je tvoja lojalnost svom drugu i daj bože da je ljubav obostrana, mada sumnjam, al hajd, to je moja stvar. Ovim postom ništa pametno ne praviš samo dovodiš u nezgodnu situaciju moderatora koji se zauzeo za tebe da te odbanuju.
    I meni nedostaje i Samhain i Pjer88 pa ga jebi, vratiće se valjda i to je to.

8. samhainu uskoro ističe ban, a pjer je rekao da se ne vraća...osim ako nije neki spem/trol akcija u pitanju...

9. Мени недостаје ЈТУ :'(

10. Bojanboju kosmopolita nije tu 15 časova, samo.

11. Bojane bre miči se s mesta, koji ti je čoveče???

12. Nedostaje mi na pvtu bre Auroro...
    :pomera se levu stranu:

13. Zamalo da se nađem sa ženskom al' je pokupio ćale sa faksa...

14. Не, наравно. Него ми је мука од вас који седите у оделима са краватама, лакованим ципелама, нашминкани, намирисани, одмерени док постујете на било ком делу сајта, јер схватате преозбиљно неке глупе ствари. А нормалне опуштене људе, ненормални и ретардирани ликови одстрањују са сајта, по ко зна којим критеријумима. И боли ме курац по којим. Једва чекам да направим неко срање, па да и мене отерате на пар сома година, ко вам јебе матер набеђену ло-ло

Данкане, у чему је проблем сад? Шта се десило?

Аурора, рече ми Јавио да је неко од модова рекао и за мене да сам неурачунљив. Нећу наравно да се трудим да демантујем, само ћу да будем још гори, конташ? Шта неки набеђени говнар зна о мени да може тако нешто да каже? Ништа. А потрудићу се да му или им докажем да јесам и неурачунљив и луд и све оно што мисле да јесам. Набијем их.

Јавио је јавио. Јавио јавља.
    Јави Јавију да ми се јави на ПВТ да ја и он мало попричамо.

15. И боли ме курац по којим. Једва чекам да направим неко срање, па да и мене отерате на пар сома година, ко вам јебе матер набеђену ло-ло

Ништа. А потрудићу се да му или им докажем да јесам и неурачунљив и луд и све оно што мисле да јесам. Набијем их.

dankane, ti ovo meni a?

16. Pjer88 pa ga jebi, vratiće se valjda i to je to.

Nagovaram ga danima, al neće da se vrati džubar jedan. Aargh, koji je smor forum bez njega.

17. Imam kompleks od jednog lika. :(

18. Počeo sam s nekim antibioticima za ovu gnjilu upalu sinusa pa sad sedim i čekam proliv.

Da, pored toga neki leprikonoljubac je zaključao temu Venerofobija, šteta, obećavala je.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.