Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jesam, na grbavici. Ali, gde sad da dolazim jbt! :)
Evo je tebi pa je jebi, ja bih pre vino.
sumporbrate, mnogo ti loše, imaš i jare i pare... tj jare i vino al isti kurac
Njah, meni nešto došlo, pa se proseravam tuda i pišem kao nešto :)
Da, baš mi je dobro, imam vino koje ne mogu da otvorim, i ružnu cimerku koju svi deru!
sumpor aj nemoj da sviraš, mene maro preteko i ostala mi još 1 cigareta u kutiji.... nemoj molim te sad da ja raspalim po kuknjavi....
Ma opušteno, daću ti ja da popušiš. :)
asi lud u pičku materinu....
moram da se izjadam da je sumporbrate fazondžija pandan Dzenkkeiju na vrhuncu karijere lolo
Pardon, osunećenu kurčinu, 'mal ne reko'.
Imam ja duvana, dojdite da motajemo skupa u rizle pa da pušimo a da raja misli da mi pušimo džoooooooju i da smo urrrrrbani.
LJUDI, UMRO GERI MUR, SJEBO SAM SE NAČISTO!
i ja sam na grbavici
Aj' sad mi još reci da si u Danila Kiša? :)
pao sam praktični deo jednog ispita pa sad moram da ga polažem u aprilu a prosto je...
moram da se budim u 6 ujutru :(
U Dimitrijevića sam :)
Ne seri?! Pa to je tu odma'! U Miše Dimitrijevića pijem svaku noc ispred onog dragstora. Možda smo se nekad i sreli. :)
Ja sam blizu ekonomist kafea :))
Ja jebem.
ja popijem na slavi pa umal najebem...
Imam deb'o kurac i kad dobijem erekciju padnem u nesvest.
BojanBojanBojan-Imas pvt ;) xD...Salim se. Dodjo' ovde da se pozalim sto nikad ne znam sta da jedem za dorucak. (meso ne jedem)
haahaha jedi pahuljice sa macijom spermom umesto mleka :)
Izmesanu sa govnetom, umesto cokoladnog mleka.