Moram nekom da se izjadam :((

1. fasovah podliv na nogi.

Ja isto pročitao "proliv na nogi", piši razgovetnije da te ceo svet razume.

2. Butino, ako ne shvataš kulinarsku muku

Ne shvatam, ali cenim to što polako prihvatate činjenicu da je vaše mesto u kuhinji i cenim kulinarsko umeće kod ženki, uopšte. Znaš kako kažu, najlakši put do muškarčevog srca je kroz njegov grudni koš. A, ne, čekaj...

3. Uuuu, Varnere, eto para iznenada!

4. Varnere, ti si moj idol!

Fala Sole i ja se pipkam na tvoje defke i komentare, ako me razumeš.

5. Ne shvatam, ali cenim to što polako prihvatate činjenicu da je vaše mesto u kuhinji

Uspešna žena je žena koja niže uspehe ne samo u kuhinji nego i na poslu i time dokazuje da je sposobnija i bolja od muškaraca. ;)

najlakši put do muškarčevog srca je kroz njegov grudni koš

Tačno, a to je u slučajevima kada je muškarac šovinista. :)

6. Tačno, a to je u slučajevima kada je muškarac šovinista. :)

Hoćeš reći da šoviniste treba ubijati? Vučice, mizandru nijedan :)

7. I ja ću se izjadati. Ne vidim električarev nik (poznajem ga po avataru).

8. Vučice, mizandru nijedan :)

:))))

9. raskinuo sa devojkom :( upisali razlicite gimnazije, i ona nasla tamo nekog '94 godiste (kome bih razbio nos kad bih ga video)

10. Fala Sole i ja se pipkam na tvoje defke i komentare, ako me razumeš.

To je zlostavljanje, bre.

11. Devojka što igra srednjaka skočila u blok i pri padu nezgodno stane, pa umesto da se samo pridrži za mene, ona i mene sruši. "Dočekala" sam se direktno na ruku. A da sve bude još gore, igram tehničara... Kako si ti svoju sredio?

Au jebote, tehnicar, lose je to...
    Meni neki manijak zabo loptu u blok, skroz mi vratio ruku nazad krvnicki, i boli me kad savijam ruku...

12. Meni neki manijak zabo loptu u blok, skroz mi vratio ruku nazad krvnicki, i boli me kad savijam ruku...

jbte kakve su vam ruke ko http://www.madeinserbia.co.rs/photo/c97_p174m.jpg

13. Pajko matori, lik je stariji 4 godine od mene i jak je ko zemlja...

14. jbte nije te pogodio ciglom...

15. Taman kada sam se pitao da li je moguće da igde na svetu postoji neko gore mesto od Beograda, stigao sam u Vranje...

16. Ignorišu me na temi "Prijavite definicije za sređivanje". 'Oću da mi se vrne defkaaaaa! :(((

17. to je zato sto si ti uvek ozbiljna

18. NE MOGU DA SPAVAM.....
    sinoć sam legla u 3 mrtva pospana, a zaspala sam oko 7..... i tako već danima
    šta da raaaaaaaadim ???

19. sinoć sam legla u 3 mrtva pospana, a zaspala sam oko 7..... i tako već danima
    šta da raaaaaaaadim ???

Smanji seks.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.