Ne shvatam, ali cenim to što polako prihvatate činjenicu da je vaše mesto u kuhinji i cenim kulinarsko umeće kod ženki, uopšte. Znaš kako kažu, najlakši put do muškarčevog srca je kroz njegov grudni koš. A, ne, čekaj...
Devojka što igra srednjaka skočila u blok i pri padu nezgodno stane, pa umesto da se samo pridrži za mene, ona i mene sruši. "Dočekala" sam se direktno na ruku. A da sve bude još gore, igram tehničara... Kako si ti svoju sredio?
Au jebote, tehnicar, lose je to...
Meni neki manijak zabo loptu u blok, skroz mi vratio ruku nazad krvnicki, i boli me kad savijam ruku...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja isto pročitao "proliv na nogi", piši razgovetnije da te ceo svet razume.
Ne shvatam, ali cenim to što polako prihvatate činjenicu da je vaše mesto u kuhinji i cenim kulinarsko umeće kod ženki, uopšte. Znaš kako kažu, najlakši put do muškarčevog srca je kroz njegov grudni koš. A, ne, čekaj...
Uuuu, Varnere, eto para iznenada!
Fala Sole i ja se pipkam na tvoje defke i komentare, ako me razumeš.
Uspešna žena je žena koja niže uspehe ne samo u kuhinji nego i na poslu i time dokazuje da je sposobnija i bolja od muškaraca. ;)
Tačno, a to je u slučajevima kada je muškarac šovinista. :)
Vi se drozirate.
Hoćeš reći da šoviniste treba ubijati? Vučice, mizandru nijedan :)
I ja ću se izjadati. Ne vidim električarev nik (poznajem ga po avataru).
:))))
raskinuo sa devojkom :( upisali razlicite gimnazije, i ona nasla tamo nekog '94 godiste (kome bih razbio nos kad bih ga video)
To je zlostavljanje, bre.
Au jebote, tehnicar, lose je to...
Meni neki manijak zabo loptu u blok, skroz mi vratio ruku nazad krvnicki, i boli me kad savijam ruku...
jbte kakve su vam ruke ko http://www.madeinserbia.co.rs/photo/c97_p174m.jpg
Pajko matori, lik je stariji 4 godine od mene i jak je ko zemlja...
jbte nije te pogodio ciglom...
Taman kada sam se pitao da li je moguće da igde na svetu postoji neko gore mesto od Beograda, stigao sam u Vranje...
Ignorišu me na temi "Prijavite definicije za sređivanje". 'Oću da mi se vrne defkaaaaa! :(((
to je zato sto si ti uvek ozbiljna
NE MOGU DA SPAVAM.....
sinoć sam legla u 3 mrtva pospana, a zaspala sam oko 7..... i tako već danima
šta da raaaaaaaadim ???
šta da raaaaaaaadim ???
Smanji seks.