Moram nekom da se izjadam :((

1. Smanji seks.

Baš naprotiv. Izmori se malo.

2. Спржи буксну. Заспаћеш за 15 минута уз неки филм.

3. Popij kilo bromazepama i zaspaćeš k'o zaklana. :)))

4. Спржи буксну. Заспаћеш за 15 минута уз неки филм.

hmmmm, zaspati hoću, al radije bi bila budna nego zaspala poslije buksne, jebene snove sanjam.

a Vučice mislim da ću da se okrenem farmaciji uskoro, ne može se više ovako

a seks..... ma seks je precijenjen, ne nudi on nikakva riješenja, nji njegovo povećanje, ni smanjenje

5. ma seks je precijenjen, ne nudi on nikakva riješenja, nji njegovo povećanje, ni smanjenje

Kako ne nudi? Meni nikad nije uspevalo da jebem i spavam u isto vreme.

A precenjen svakako jeste, pogledaj samo tu količinu zajebancije koju obično moraš da prođeš za malo zanimacije, mislim da je crkva kriva. A može tako direktno i jednostavno, kao u "indijanac u parizu", ponudiš devojci poklončić, ako prihvati - opa cupa.

6. pogledaj samo tu količinu zajebancije koju obično moraš da prođeš za malo zanimacije

ja sam djevojčica, mi djevojčice ne prolazimo nikakve zajebancije zarad seksa, mi il damo il ne damo :D

7. Ja se ubi od pisanja, oni mi objave poster :D E to ti je brate Stankela ironija...

Još aj da je neki poster, nego ja to ni ne pratim, sad me deca optužuju da je bilo nešto slično... Tuga brate, tuga :D

8. Onaj za Fergusona! Dobar je...

9. Propala mi je noga na Povet-u. Do kolena.

10. uzmi bandazu tipa gips.

11. Opet ne spavam. Jebem ti fakultet.

12. Kolfilde, ne pominji mi gips, dobro je što sam prošla samo sa par ogrebotina :)

13. tako ti je to kad se smucas po sokacima u nedogledno vrijeme.

14. Опет не спавам :(

15. Гладан сам к'о коњ, а пауза тек у пола 1.

16. Padoh ispit za uslova.Započeo dobro i zastao na jednoj glupoj retardiranoj riječi.
    Krivo mi nenormalno...

17. Boli me ruka, dokleee................................................ -.-

18. Силовали нас Шпанци. Прекинула сам и апстиненцију.

19. ukoncen mi vrat, nemam sta da radim danas. idem sa sestrom da kupujem jorgane. e mladosti, tugo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.