ma seks je precijenjen, ne nudi on nikakva riješenja, nji njegovo povećanje, ni smanjenje
Kako ne nudi? Meni nikad nije uspevalo da jebem i spavam u isto vreme.
A precenjen svakako jeste, pogledaj samo tu količinu zajebancije koju obično moraš da prođeš za malo zanimacije, mislim da je crkva kriva. A može tako direktno i jednostavno, kao u "indijanac u parizu", ponudiš devojci poklončić, ako prihvati - opa cupa.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Baš naprotiv. Izmori se malo.
Спржи буксну. Заспаћеш за 15 минута уз неки филм.
Popij kilo bromazepama i zaspaćeš k'o zaklana. :)))
hmmmm, zaspati hoću, al radije bi bila budna nego zaspala poslije buksne, jebene snove sanjam.
a Vučice mislim da ću da se okrenem farmaciji uskoro, ne može se više ovako
a seks..... ma seks je precijenjen, ne nudi on nikakva riješenja, nji njegovo povećanje, ni smanjenje
Kako ne nudi? Meni nikad nije uspevalo da jebem i spavam u isto vreme.
A precenjen svakako jeste, pogledaj samo tu količinu zajebancije koju obično moraš da prođeš za malo zanimacije, mislim da je crkva kriva. A može tako direktno i jednostavno, kao u "indijanac u parizu", ponudiš devojci poklončić, ako prihvati - opa cupa.
ja sam djevojčica, mi djevojčice ne prolazimo nikakve zajebancije zarad seksa, mi il damo il ne damo :D
Jašta
Ja se ubi od pisanja, oni mi objave poster :D E to ti je brate Stankela ironija...
Još aj da je neki poster, nego ja to ni ne pratim, sad me deca optužuju da je bilo nešto slično... Tuga brate, tuga :D
Onaj za Fergusona! Dobar je...
Propala mi je noga na Povet-u. Do kolena.
uzmi bandazu tipa gips.
Opet ne spavam. Jebem ti fakultet.
Kolfilde, ne pominji mi gips, dobro je što sam prošla samo sa par ogrebotina :)
tako ti je to kad se smucas po sokacima u nedogledno vrijeme.
Опет не спавам :(
Гладан сам к'о коњ, а пауза тек у пола 1.
Padoh ispit za uslova.Započeo dobro i zastao na jednoj glupoj retardiranoj riječi.
Krivo mi nenormalno...
Boli me ruka, dokleee................................................ -.-
Силовали нас Шпанци. Прекинула сам и апстиненцију.
ukoncen mi vrat, nemam sta da radim danas. idem sa sestrom da kupujem jorgane. e mladosti, tugo