Moram nekom da se izjadam :((

1. Biliv mi, nije smešno. Dodje mi da svu kosu počupam kolko sam sjeban.

Bolje pevaj umesto što kukaš. Da je bilo tog snošaja bio bi bar dvaes puta sjebaniji.

2. Jbt, kolko puta da naglasim, nije mi jebeni problem taj tabu oko snošajenja, tabu mi što smo sad oboje istripovani dal treba da budemo zajedno. Sve se kontam šta će ovi moji degeni da misle, a mislio sam da sam od onih ljudi koje zabole kurac za te stvari. Očigledno nije tako.

Dakle, dosta razloga zašto sam sjeban, ne samo jebena penetracija.

3. Бутина, нађи си другу девојку.

4. А шта ако му је ова суђена?

5. Љољ.
    Тражи си другу девојку, слушај шта ти Немо каже.

6. Da, mislim da hoću...znam da je džukački od mene da prvi dižem ruke, al uvek sam bio pizda u tim situacijama.

7. Немој јеботе, усвојте децу. Или их у епрувети мућкајте. А шта фали и да пробате да направите, 'бем ли га колике су шансе? 10%? 5%?

8. zar nema tacno odredjeno u zavisnotsi od stepena srodstva da li se smatra neprikladnim? naci ako ste neki pitaj kurac rod ono razisli se pre tipa sto dina onda nije frka

9. Daj, ne seri, Latinoviću.

10. naci ako ste neki pitaj kurac rod ono razisli se pre tipa sto dina onda nije frka

Ma, pitaću ortakinju sutra, ona se razume u kolena i ta sranja, valjda će znati da mi objasni. Al nisam siguran da će toliko toga promeniti.

Nego, da ne trubim više, ku noć.

11. Butino, kako polusestre?

12. Мојне се љутиш бутина, подјебавам мало, из љубави. Љубац!

13. Једу ми се медењаци, а немам их где сад наћи. :(

14. Jbt, ne mogu da zaspim. Vučice, babe nam polusestre, duga priča. Ne ljutim se, latinoviću, decxko, samo sam, blurgh, izmožden ovim.

15. Em ne mogu da zaspim, em neko pasciste laje na polju, mozak mi pomeri.

16. Како сви миспронаунсују моје презиме, бларгх!

17. Овде је некад било Латинчетово презиме. Хепи нау? :)

18. lol. sad bih ja trebo da kažem nešto slićno na horde onih koji me zovu buttina premda, da raumeju engleski, skontali bi da mi je nik butt in a cookie jar

19. Немороиду, није фора сад да сви виде. Ја твоје не знам, у предности си децхко! Стави бар звездице сад лолол

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.