Moram nekom da se izjadam :((

1. pukli od obilića finale kupa demn it...

2. KOJI TRIVIJALNI RAZGOVORI ! A VI OTVARATE USTA SAMO DA IZJEDNAČITE PRITISAK ?

3. Bebope decxko, mrzi me da čekam do sutra, a ne spava mi se, aj objasni to sa kolenima ako se razumeš...kako se to računa?

4. 'О'ш да бриснем? Није ми фркс. :)

5. Метни звездице сад и реци презиме, методом певетеа начи. Ние фора

6. Овде је некад било Латинчетово презиме. Хепи нау? :)

:геј смајли:

7. Еве измених.

8. Od tog zajedničkog prađeda ili prababe je prošlo 6 rađanja, po crkvenom kanonu 6. stepen, rimskim načinom, vi mu dođete pravi, krvni rod koliko i ja sa Borisom Tadićem.

To je po meni kurčina od krvnog srodstva i ja to nazivam srodstvo po papiru. ko što ovi kraljevi govore da su krvno vezani za kraljicu Viktoriju. Jesu, 163. koljeno. A to ti je, otprilike, kap krvi u Sredozemnom moru.

9. А и тако смо сви ми Турци.

10. Nači, fala, skočimiš decxko, ono, baš sam se izbedačio što sam se umalo pojebo sa rodbinom.

А и тако смо сви ми Турци.

Lololo, možda ste vi turci, ja sam plavook i aristokratski bled, racni arijevac.

11. Не мора да значи бутко, први турски прецедник (чист Турак):
    http://farm2.static.flickr.com/1279/1197992672_f510437be4.jpg

12. Lololo, možda ste vi turci, ja sam plavook i aristokratski bled, racni arijevac

Lolo i ja dechko, aj se jebemo!

13. Гамби матиро!

14. Decxko, znaš kolko si puta kačio kemala, mojne da si lejm ko Dankan:)) Uostalom, izuzetak potvrdžuje pravilo. Pojenta je da sam ja lijepi arijevac, a da ste vi turci.

15. Ја нијесам Турак но Медитеранац лолол

16. mojne da si lejm ko Dankan:))

Ае, без лезбејског смајлија следећи пут.

17. Lolo i ja dechko, aj se jebemo!

Važi, aj samo proverimo da nismo u sroctvu ko ja s ovim prošlim! Neću retarde za unuke decxko!

18. Muskarci ne prave unuke medjusobno dechko!

19. Ае, без лезбејског смајлија следећи пут.

Moj-ne-da-si-lejm-ko-dan-kan. Oš da spelujem?

Ја нијесам Турак но Медитеранац лолол

Kad si ustaša :)

Muskarci ne prave unuke medjusobno dechko!

Decxko, naći čemo surogata, nisi u trendu.

20. Сад и мени дерскипе смајли.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.