Od tog zajedničkog prađeda ili prababe je prošlo 6 rađanja, po crkvenom kanonu 6. stepen, rimskim načinom, vi mu dođete pravi, krvni rod koliko i ja sa Borisom Tadićem.
To je po meni kurčina od krvnog srodstva i ja to nazivam srodstvo po papiru. ko što ovi kraljevi govore da su krvno vezani za kraljicu Viktoriju. Jesu, 163. koljeno. A to ti je, otprilike, kap krvi u Sredozemnom moru.
Decxko, znaš kolko si puta kačio kemala, mojne da si lejm ko Dankan:)) Uostalom, izuzetak potvrdžuje pravilo. Pojenta je da sam ja lijepi arijevac, a da ste vi turci.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
pukli od obilića finale kupa demn it...
KOJI TRIVIJALNI RAZGOVORI ! A VI OTVARATE USTA SAMO DA IZJEDNAČITE PRITISAK ?
Bebope decxko, mrzi me da čekam do sutra, a ne spava mi se, aj objasni to sa kolenima ako se razumeš...kako se to računa?
'О'ш да бриснем? Није ми фркс. :)
Метни звездице сад и реци презиме, методом певетеа начи. Ние фора
:геј смајли:
Еве измених.
Od tog zajedničkog prađeda ili prababe je prošlo 6 rađanja, po crkvenom kanonu 6. stepen, rimskim načinom, vi mu dođete pravi, krvni rod koliko i ja sa Borisom Tadićem.
To je po meni kurčina od krvnog srodstva i ja to nazivam srodstvo po papiru. ko što ovi kraljevi govore da su krvno vezani za kraljicu Viktoriju. Jesu, 163. koljeno. A to ti je, otprilike, kap krvi u Sredozemnom moru.
А и тако смо сви ми Турци.
Nači, fala, skočimiš decxko, ono, baš sam se izbedačio što sam se umalo pojebo sa rodbinom.
Lololo, možda ste vi turci, ja sam plavook i aristokratski bled, racni arijevac.
Не мора да значи бутко, први турски прецедник (чист Турак):
http://farm2.static.flickr.com/1279/1197992672_f510437be4.jpg
Lolo i ja dechko, aj se jebemo!
Гамби матиро!
Decxko, znaš kolko si puta kačio kemala, mojne da si lejm ko Dankan:)) Uostalom, izuzetak potvrdžuje pravilo. Pojenta je da sam ja lijepi arijevac, a da ste vi turci.
Ја нијесам Турак но Медитеранац лолол
Ае, без лезбејског смајлија следећи пут.
Važi, aj samo proverimo da nismo u sroctvu ko ja s ovim prošlim! Neću retarde za unuke decxko!
Muskarci ne prave unuke medjusobno dechko!
Moj-ne-da-si-lejm-ko-dan-kan. Oš da spelujem?
Kad si ustaša :)
Decxko, naći čemo surogata, nisi u trendu.
Сад и мени дерскипе смајли.