Moram nekom da se izjadam :((

1. pukli od obilića finale kupa demn it...

2. KOJI TRIVIJALNI RAZGOVORI ! A VI OTVARATE USTA SAMO DA IZJEDNAČITE PRITISAK ?

3. Bebope decxko, mrzi me da čekam do sutra, a ne spava mi se, aj objasni to sa kolenima ako se razumeš...kako se to računa?

4. 'О'ш да бриснем? Није ми фркс. :)

5. Метни звездице сад и реци презиме, методом певетеа начи. Ние фора

6. Овде је некад било Латинчетово презиме. Хепи нау? :)

:геј смајли:

7. Еве измених.

8. Od tog zajedničkog prađeda ili prababe je prošlo 6 rađanja, po crkvenom kanonu 6. stepen, rimskim načinom, vi mu dođete pravi, krvni rod koliko i ja sa Borisom Tadićem.

To je po meni kurčina od krvnog srodstva i ja to nazivam srodstvo po papiru. ko što ovi kraljevi govore da su krvno vezani za kraljicu Viktoriju. Jesu, 163. koljeno. A to ti je, otprilike, kap krvi u Sredozemnom moru.

9. А и тако смо сви ми Турци.

10. Nači, fala, skočimiš decxko, ono, baš sam se izbedačio što sam se umalo pojebo sa rodbinom.

А и тако смо сви ми Турци.

Lololo, možda ste vi turci, ja sam plavook i aristokratski bled, racni arijevac.

11. Не мора да значи бутко, први турски прецедник (чист Турак):
    http://farm2.static.flickr.com/1279/1197992672_f510437be4.jpg

12. Lololo, možda ste vi turci, ja sam plavook i aristokratski bled, racni arijevac

Lolo i ja dechko, aj se jebemo!

13. Гамби матиро!

14. Decxko, znaš kolko si puta kačio kemala, mojne da si lejm ko Dankan:)) Uostalom, izuzetak potvrdžuje pravilo. Pojenta je da sam ja lijepi arijevac, a da ste vi turci.

15. Ја нијесам Турак но Медитеранац лолол

16. mojne da si lejm ko Dankan:))

Ае, без лезбејског смајлија следећи пут.

17. Lolo i ja dechko, aj se jebemo!

Važi, aj samo proverimo da nismo u sroctvu ko ja s ovim prošlim! Neću retarde za unuke decxko!

18. Muskarci ne prave unuke medjusobno dechko!

19. Ае, без лезбејског смајлија следећи пут.

Moj-ne-da-si-lejm-ko-dan-kan. Oš da spelujem?

Ја нијесам Турак но Медитеранац лолол

Kad si ustaša :)

Muskarci ne prave unuke medjusobno dechko!

Decxko, naći čemo surogata, nisi u trendu.

20. Сад и мени дерскипе смајли.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.