Moram nekom da se izjadam :((

1. Vuka mi progutala 10-ak postova i komentara u roku od 15 min.

2. u stan gde sam se preselio ima neka firma sto nesto sije...i svakih 15 minuta im se pali kompresor koji razvaljuje od 7-8 ujutru i tako ceo dan..konstantno kao da imam komsiju koji burgija nesto po kuci i tako vec 15 dana, s tim sto ovi nece nikada prestati

3. Хтедох да напишем нешто али после мусссасхе-овог поста ово моје је смешно.

4. Mussashe, navićićeš se posle jedno metar dana, nije to neka frka. Posle će čak i da ti smeta kad je tiho. Možda je jedini bonus što ćeš da naučiš da spavaš sa jastukom NA glavi. Mislim da i dan danas ponekad čujem dizalicu za kolica koja ubrzava u pravcu drugoga ili trećega sprata vertikalno, ali dobro, nisam ja kriv što sam lud i što su gradili zgradu na 3 metra od mog prozora.

A ja bih konačno da se izjadam, onako polu-nacionalistički, ne znam ni ja koji mi je kurac, ali moram, mislim da je opravdano.

Radim sa nepismenim budalama, koji na svemu vide cenu, ne znaju za drugu imenicu osim "plata" i od glagola im je omiljen "jebati". Problem je i što su Vlasi, pa čovek i ne može da im objasni da ne moraju da se krste ako neko živi drugačije, ne želi nov auto a da jede džem na leba cele godine ili ne razume rumunski i ne gaji afinitete prema žutim stvarima. Žut upaljač bi ti ukrali. Nije mi zato što su Vlasi, nego što će sve to da mi se odrazi na nervnoj bazi, psihički. Dosta mi je fasinacije Rumunijom i parama. Zagrobni život su izgleda izmislili Vlasi, da bi u svoje grobnice stavljali stvari koje pokazuju samo da je čovek vredan onoliko koliko ima za života. Serem se u sve to.

Sećate se onoga kad vam neko kaže "sine"? E to ustvari na njihovom jeziku znači da vam jebe mater. A ako vam kaže "sinovac"? E to vam je isto to, samo malo familijarnije. Ou maj Gad, sam tings are so apsajd daun.

Eh, da. Takođe, počeo sam da se pazim od ljudi koji se osmehuju. Vlasi imaju izgleda tu facijalnu ekspresiju, takoreći jebeni grč zamrznutog osmeha na licu. Nikad ne znaš šta ti misle.

Ako neko ima slična iskustva, neka podeli, možda će i njemu biti lakše. Možda sam i suviše napisao, ali ajde. Mogao bih jebeni blog da otvorim, ima materijala za pisanje do nove godine.

5. odrazi na nervnoj bazi, psihički

То ако не одреагујеш ни вербално ни физички.
    Знаш шта ти је чинити.

6. Vlasi imaju izgleda tu facijalnu ekspresiju, takoreći jebeni grč zamrznutog osmeha na licu. Nikad ne znaš šta ti misle.

Ako te zanima zašto su tako učtivi, vidi definiciju "vlaška magija" :)

7. Jebem pa lepim Džimi, ali će da se odrazi definitivno. Pišem pismo rambadeusu da odradi drugi deo pesme, za one sa već stečenim problemima. Eh, da i da se za još nešto izjadam:

Zašto sve što sam stariji sve više cenim, poštujem i razumem rad i delo Antonija Pušića?

edit:
    Crnigrujane, video sam, ali učtivo će ti svaki od njih nabiti dokolenka kad god može, jebeš takvu učtivost. Ljudska glupost nema granica.

8. nekad kad vidim jako glupu definiciju ostavljam komentare tipa "AJOJ KAKO JE OVO GLUPO --- OVO JE NESTO NAJGLUPLJE STO SAM VIDO" u nadi da cu biti hejtovan, prijaviti hejt, i da ce tvorac losih definicija biti banovan, i time uklonjen sa sajta

u zadnje vreme me niko ni ne hejtuje...mutirali su...moracu naci drugi nacin da ih trebim

9. Prva stvar: Moja šefica je najveći smrad od čoveka koji sam video u životu. Blokira mi rad na masi ideja koje imam, ne dozvoljava mi da raspucam kreativnost na idejama za koje znam da su nove i koje imaju i naučni i inženjerski potencijal. Tako je kad fizičar, kao ona, dođe da se bavi inženjeringom i na svakom mestu gde postoji konkretno rešenje da se uradi, ubacuje neka palamuđenja i hipoteze. Plus, što te svoje ideje forsira kao moje, pa ispada da ja palamudim.

Druga stvar: Radim sa jednim prof. iz Portugalije, taj čovek jebeno ne čita svoje mejlove, i kasni (nakon što mu jebeno ispamujem inbox) u dostavi dokumenata i odgovorima na mejlove po mesec dana. A kome Švajcarci zavrću muda - meni.

Suma sumarum: Dok sam radio na IMP u Beogradu sam uživao u radu, ali nisam imao novca. Sad je kontra. Da sam neki halapljiva buba švaba bilo bi mi super, ali pošto sam zakorela štreberčina - nije.

10. Crnigrujane, video sam, ali učtivo će ti svaki od njih nabiti dokolenka kad god može, jebeš takvu učtivost.

To i kažem, spreda fini - otpozadi ti ga zavuku :)
    I nisu jedini

http://www.dodaj.rs/f/3J/Ug/2htAZAxn/image2.jpg

11. Nači kobjasnio si sad sa ovom slikom. Najtragičniji sam sam sebi što sam počeo i vlaški da razbiram, tek onako pomalo, iz moranja. "Futuć pizda" znači na njihovom dobro jutro, prepoznajem neke stvari iz svog života na ovom skrinšotu.

12. E neam pojma sto svi hejtuju Vlahe, ja bio sa jednom Vlajnom u vezi bilo mi je skroz kul, mada mozda je ona izuzetak, otkud znam... E da, jesu joj roditelji teski ljakseri, taj fazon... Ti si zaglavio sa hardkor Vlasima, onima sto fazon keva i cale sljakaju u inostranstvu, a oni zive sa babom i dedom, loze se na brza kola i zute stvari lololo

13. oću da vrnem vreme mesec dana unazad.

14. И ја. Али 10 дана.

15. U Savinom stilu: Srbijo, na kurac te nabijem!

Zašto? Evo ovako. Već sam duboko razočaran u većinu ovog uljuljkanog stanovništva koje dalje od svog prsta ne vidi i ne želi da vidi. Razočaran sam u ljude koji vode ovu državu i koji će je voditi, a najviše u to što sam toliko mizeran u odnosu na "sistem" da ne mogu ništa da uradim... Dobro kažem sebi. Ti si borac! Možeš ti to. Probam da promenim ljude oko sebe, drugare, kolege, slučajne prolaznike. Krenem od faksa, ulice, kafane. U većini slučajeva dobijem blagoteleće poglede kao odgovor. Iz očiju im se vidi: Šta sere ovaj! Pošto se trošim oko gluposti, odlučim da me za ovu državicu ništa osim porodice i nekoliko ljudi ne vezuje ništa... I kontam da odem!

Uradio fiziku 6 od 7 pitanja, konačno seo i naučio, odem danas na izgužvanom papiru, iza prašnavog stakla, pored mog imena 5. Ni koliko bodova ni šta samo 5... Jedan drug mi kaže uči teoriju, drugi slike, treći formule... Odradim sve to i ne prođem. Ubijaju mi želju sa kojom sam uisao faks. Trpaju nepotrebne gluposti zarad svog fonda časova i plate koja je šestocifrena. Malo ko od njih je tu zbog studenata. Sve bi to bilo u redu da ja od tih nekih teorijskih predmeta spakovanih u 2, 3 knjižice nisam učio. Ali brate učim... Stručne predmete kidam, a ovu boraniju ne mogu da prođem... Važi bre...

Još malo ću jesti govna ovde, počela su da dobijaju ukus, a onda odoh da se dokažem u nekom drugom sistemu, koji ceni ljudske i moralne vrednosti... Posle ću da se vratim da ih pozdravim!

Sreca je tamo gde je dobro!

Koga mrzi da čita nije problem, morao sam da izbacim frustraciju

16. I meni je srbija kriva šo sam dobijo pet iz metodologije.

17. Razumem te Dejse, mislim za Srbiju.
    Da zavrsim ovde neki ETF ili nesto slicno pa da odem u Svedsku(Cuo sam da im treba stucnjaka). Ali opet sam jebena lencuga pa ni za to nisam u stanju.

18. Časni
    I meni je srbija kriva šo sam dobijo pet iz metodologije.

Očekivao sam ove sprdnje, nije problem... Krivo je to što su uljuljkali ovaj sistem, što su na položaje došli nesposobni ljudi, koji te ne gledaju kao budućeg stručnjaka, nego kao jebenu konkurenciju...

19. Srbijo zemljo moja, biće mi čast da me ti pokriješ, tako nešto ide nečija defka i jeste tako, Srbija je jedina moja zemlja i ako je sranje i glad, rat, biću uvek uz nju.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.