Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa kad si naleteo na jednu u sto koja manje baje neg što jebaje.
Nema problema Kornelije. Tetoviracu ja orla na srcu kad se uzelim majke Srbije.
Moze i to da bude lololo
A na zapadu te ne gledaju kao konkurenciju. Mislim...
Ono, Srbija je kriva što mi ribe ne daju u dupe.
Ne pljujem po Srpskoj istoriji, već po onome što su uradili od nje... Kojekakvi "stručnjaci"
Gledaju te, naravno da tamo nije bajno i sjajno. Ima da se oteliš dok se ne dokažeš da vrediš, ako uopšte vrediš... Nezaposlenost ogromna. Ali su govna koja ću jesti ipak malo slađa...
Samo mi kaži jel troluješ sa namerom da me iznerviraš ili iznosiš svoj lični stav?
Naravno da je zajebano na zapadu, zato i dolaze svi odande da rade u Srbiji...
Ne trolujem, samo mi je kretenski da neko krivi srbiju zato što je pao ispit. Možda ima nekog kome to nije kretenski. Meni jeste.
Da, i to mi je ko ono kad hrišćani seru-to je božja volja, tako je moralo biti i sednu i čekaju da bog odradi stvar za njih. Taj rad.
Ni na Zapadu nije niša bolje ali kad se već ode tamo, ne sme se zaboraviti Srbija i tradicija, da sutradan vaša deca imaju američka i engleska imena.
Zasto ne sme? Ko moze to da mi zabrani? Sta se lozis Vojvodo lololo
Ma onako, dosadno mi. . .
zar nema neka druga tema za ovakvu raspravu, ono kao " srbija sranje, sloba nas sjebo, kuku nama, zapad eldorado..."
boli me glava od juče. ne pomažu nikakvi lekići.
Jeste, sad cemo da otvaramo temu za svaki ofropitk koji nastane igrom slucajeva.
a što da otvarate kad već ima pun kurac takvih tema? srbija ne valja, a sve drugo super...vidi tamo u ono "politika i društvo" smem da se kladim da ima....prežvakano to, bre, jadajte se za nešto drugo, što možda može i da vam pomogne neko ili barem uteši...kad je država u pitanju svi smo neutešni.
Znam ja sve to, ali jesi li ti videla kako je stiglo dotle? Oftopik i to slucajni, nista vise. Kontas?
jasno. i još uvek me boli glava. i sad mi ide sunce u oči.
ja se smorijo
ja se smorijo, imam kontrolni iz mate u ponedeljak. auuuuuuuuuuuuu
Izvinite na mojoj isfrustriranosti... Bolje da pišemo o tome kako nas komšija nervira što cepa drva od 3 do 5...
Krivim državu (čitaj vlast, ne narod), jer je stvorila ovakav nakaradan sistem u kojem propaliteti dolaze na vrh hijerarhije! I onda ti propaliteti upravljaju ljudima, i da, ogovorno tvrdim, krivi su zato što sam pao ispit. Krivi su što ličnu kartu vadim 2 meseca. Krivi su i za hiljadu drugih razloga...
Nisam od onih koji seru bez razloga, uvek sam bio realan, i uvek sam znao da procenim svoje mogućnosti... Otići ću u ponedeljak i na fer i korektan način zamoliti da mi se kaže zašto sam pao. Napraviću se da poštujem autoritete, u koje sam inače izgubio poverenje. Čast izuzetcima.
EDIT. Ovime sam završio moje izlaganje na ovu temu, nijedan trol neće promeniti moje mišljenje.
Edit dva. Kosmoplito, danas jesam, sa razlogom, sutra neću biti jer sam rođeni borac! Samo su pravila igre malo sjebana!
jebote, dejs, al si negativan...