Moram nekom da se izjadam :((

1. Kacmo rasni!
    Doduše meni ne prilaze van busa, jer sam tad il' za kompom il' skroz znojav i jurim loptu po betonskom terenu. Al' ja ne bih bio ja kad ne bih ili zasrao nešto ili zaboravio skroz na njih...

2. ja imam muda pa prilazim svakoj. Kasu rasne imaju čast da im priđem

3. Pa kaCi ludak. Al' to ne menja činjenicu da ti i dalje prilze. Jer si šmeker. JEr si rasan!
    Ja sam doduše,dobar dečko,što se tiče radnje,vrste ispoštuj ribu... Al' s obzirom na to da je retko kad imam duže od par dana,to i nije neki problem...

4. da se izjadam: ne mogu da sklopim 2 meseca ni sa jednom devojkom da budem ono u nekom dojaja filingu...mislim sklopim ja i po nekoliko meseci ali sa oscilacijama...

5. Ja od januara nisam sklopio preko 2 nedelje, jebe ti se 2 meseca je vrh lolo.

6. pa taj rad je isto kod mene... Bude neka tu i tamo na par nedelja, izjebemo se brzo i prođe nas želja za viđenjem i raskinemo uslovno rečeno iako nismo ni bili u nekoj vezi...

7. Ispravno. A šta ja da kažem? Meni najduža veza 15 dana. :D Sve na jedno veče,par dana... Smorilo. Oću se skrasim. Nadjem devojku,dovedem na selo,živimo život i vozimo traktor. (I em te,pesto šeset)

8. ne mogu da sklopim 2 meseca ni sa jednom devojkom da budem ono u nekom dojaja filingu.

Dobro, i nije to loše. Mlad si jebote (mislim, ko želi ozbiljnu vezu u tim godinama), pičiš dalje, širiš vidike.

9. ne mogu da sklopim 2 meseca ni sa jednom devojkom da budem ono u nekom dojaja filingu.

Taj "dojaja filing" ni ne traje duže, posle ulaziš u ~meh~ fazu, može se reći da u tvom slučaju pacov na vreme napušta brod.

10. Презирем људе који лепе жваке под столове и на столице. Желим им само бол и патњу у животу!

11. evo i ja da se izjadam jer sam majmun koji je ostavio 12 ispita za jesenji rok
    dajte jos neki epitet, po mogustcu smesan retko se smejem od kad ih spremam.Fala

12. jaBRE mislim da je tebi najbolje da ti to batališ i da se posvetiš ljubavi.

13. jaBRE, tiBRE nas navlačiš na ban, lopužo!

14. Imam vezu od 7 godina al da se udajem necu
    moram dupisem naster u okt.kako znam. haha :(

15. Ne želi drugima ono što ne želiš sebi.
    Današnje devojke bi samo da skaču u krevet sa svakim koji naleti. Grozno! Te ne poštuju ni sebe a ni svoje roditelje. Cccc U moje vreme je sve počinjalo i završavalo na poljupcu. Barem je tako kod mene bilo dok nisam upoznala mog muža. :)

16. јаБРЕ, ево мо'ш код мене на њиву да ме замениш, остало купуса још, а ја решио факс па као морам да радим, а мрзи ме. Ћешо?

17. I na njivu, i da spremam ajvar i sve samo dupisem ovo sad. Imacu u vidu jel imam bar neki procenat, dimam da jedem ?

18. Добијеш шта остане од ручка и мало мокрог леба. Мо'ш спавати код мене у соби, али на поду. Капирам да је то океј.

19. paa otprilike mi samo tako nesto i preostaje ako ne zavrsim ovo lol

20. ja sam propalitet ♥