Moram nekom da se izjadam :((

1. Imam vezu od 7 godina al da se udajem necu
    moram dupisem naster u okt.kako znam. haha :(

spoji njuhalo i puhalo i teraj porodicu ....

2. nene nije to za mene
    ne volim decurliju bas
    a i zelim master itd.

3. Нисам имао кинту да кеширам здравствено за две године у ЕУ и још пар неких глупости које траже, те сам га лаганезе испушио за практично сређену радну позивницу за Беч. Чекићање од две године наново. Сад сам пукао сам мозгом дефинитивно.

4. Jebiga Boriša, ne zna šta da ti kažem, strpi se, nisu 2 godine puno, vidjećeš kad krenu četrdesete :)

5. jako sam pospana, a čekam paova da malo ćaskamo, al njega nemaaaaaa :((

6. Сврби ме нога.

7. Ako imaš ruke, možeš ladno da se počešeš, kažu pomaže.

8. Имам руке, али имам и гипс. Морам неку чешалицу да направим.

9. Mlato, nabavi neku antenu. Bude od koristi.

10. Или од бабе неке ону иглу за штрикењисање. Код мене се показало као јако корисно, кад сам била поломила руку.

11. Zalijepiš četkicu za zube za, npr, iglu za pletenje, ja sam tako radio kad sam slomio ruku, pomaže, vjeruj.
    Inače, drago mi je zbog tvojih ruku.

12. nem0, to i meni prvo palo na pamet (lično znam da je prava stvar), ali ko velim, de će to da nađe...

13. počeo sam redovno da brišem postere zbog slabe posećenosti...

14. Уууу, игле за плетење! Фала, људи.

15. Buttinacookiejar je zakačio sifilis.

16. Jadan ti, BeboPe. :(

17. Човек ме малочас испсова на мртво име на мом постеру, а нисам никог увредила.

18. Opet me opalio napad šovinizma.

19. BeboP Buttinacookiejar je zakačio sifilis.

sranje, idem da se testiram prva stvar sutra :piše u notepadu u mozgu:

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.