Ja imam neki zajeban termoregulator. Nači kad je napolju ladno meni je ekstra toplo, kad jenapolju toplo meni je ekstra pretoplo. Nači, imam vrlo jaku, ouvaj temperaturu. Isijavam toplotu unaokolo, isto TA peć.
Jedino što valja kod ovoga je što djevojke obožavaju da se šćućure u zagrljaj dok traju duge zimske noći. Jebiga, što se onda ja jadam? Zato što mi je sad toplo. Pretoplo. Napolju je 19 stepeni a meni je super. :D
Ja sam na -25 (ako ne duva vetar) išla otkopčane jakne. ololololo
Ali su mi zato ruke i stopala večito ladni. Ostalo se kuvam. Sad mi je taman. Ali ako sam u majici na kratkim i šortsu. xDDDD Degen.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
svi kul ljudi su nestali... Vrat'te se ljudovi... :'(
ja provalio sad da mi oci nisu jednake
to objasnjava bolestan pogled na pojedinim slikama
p.s. bar nemam sidu. danas video rezultate.
i meni levo oko veće...
Мени увек на сликама једно око више затворено, посебно кад сам пијан, и због тога често изгледам врљав. Не знам како то да објасним.
Imam sutra kontrolni iz latinskog, a ne znam skoro ništa.
gladan ko pas majkumu...
Ustajem u pola 6, a još blejim ovdje...
ja u 7, aj laku noć...
Imam neke čudne gasove.
izgubila sam 50 e
Znam oko pešes tekstova Elitnih Odreda napamet.
Iscedio sam gnoj iz ogromne bubuljice na mom čelu !
Welcome to my world... Ja sam vec naucio da zivim sa time. :D
Evo jadanje...Ne mogu da se odreknem cipseva jebenih,imacu uskoro 15 kg vise...
Smara me ova ladnoća, oću leto opet.
I mene mater joj jebe, ladno mi za noge!
Ja imam neki zajeban termoregulator. Nači kad je napolju ladno meni je ekstra toplo, kad jenapolju toplo meni je ekstra pretoplo. Nači, imam vrlo jaku, ouvaj temperaturu. Isijavam toplotu unaokolo, isto TA peć.
Nesi jedini, kolega. Evo, i ja delim sa tobom muku.
Прехлађен сам. А опет сам трчао данас. И сад ми је још горе.
Jedino što valja kod ovoga je što djevojke obožavaju da se šćućure u zagrljaj dok traju duge zimske noći. Jebiga, što se onda ja jadam? Zato što mi je sad toplo. Pretoplo. Napolju je 19 stepeni a meni je super. :D
Ja sam na -25 (ako ne duva vetar) išla otkopčane jakne. ololololo
Ali su mi zato ruke i stopala večito ladni. Ostalo se kuvam. Sad mi je taman. Ali ako sam u majici na kratkim i šortsu. xDDDD Degen.