Jeo sam papriku ljutu za zaplakati kao salatu uz jos ljuci pasulj,nalio se odmah bokalom vode i otisao da pisam,a nisam pre pisanja oprao ruke jer ko je jos toliki englez.Sad znam kako je kad nabaci polno venericne i sa ostalih planeta bolesti
Spremao sam čili kon karne za ručak i izmrvio sam ljutu papričicu u vok, i sve kul. Najeo se, svario, milina, al' nešto mi uleti u oko. Ja refleksno prst u oko i jaaooooo...
Naime, iako sam oprao ruke ostalo je nešto kapsaicina sa paprike na prstima. Nači, ne vidim na oko, katastrofa koliko peče.
lepo se ispricah sa zeMskom u busu danas i sve super ona riba i PO...Bas smo iskulirali jedno dvaes minuta zavrsim ja i broj i fb ma sve nego mi bilo glupo da je pitam za godine ladno je 67-o ejj 44 godine vidi te noge
Upraksao sam već, nemam frke oko toga. :D
Jeo sam papriku ljutu za zaplakati kao salatu uz jos ljuci pasulj,nalio se odmah bokalom vode i otisao da pisam,a nisam pre pisanja oprao ruke jer ko je jos toliki englez.Sad znam kako je kad nabaci polno venericne i sa ostalih planeta bolesti
Spremao sam čili kon karne za ručak i izmrvio sam ljutu papričicu u vok, i sve kul. Najeo se, svario, milina, al' nešto mi uleti u oko. Ja refleksno prst u oko i jaaooooo...
Naime, iako sam oprao ruke ostalo je nešto kapsaicina sa paprike na prstima. Nači, ne vidim na oko, katastrofa koliko peče.
lepo se ispricah sa zeMskom u busu danas i sve super ona riba i PO...Bas smo iskulirali jedno dvaes minuta zavrsim ja i broj i fb ma sve nego mi bilo glupo da je pitam za godine ladno je 67-o ejj 44 godine vidi te noge
Старија него ауто јбт.
Lepo. A jel njoj ne smeta što nam je ovde pokazuješ?
molim da zamenite naslov teme u dodje mi da se upucam
Taman! Daj broj :)
Lol bojanboj ostavi matorke za nas mlađe neiskusne, mojne si stipsara.
Иди масирај жени ноге, и не јебавај але по нету! :)))
Е Ната је у праву, склони слику. Додуше тако ће и мој коментар да постане звезебе али кад се мора мора се.
Ја јебо најбољу другарицу. Сад ми бедак, не могу у очи да је погледам.
Не секирај се, биће боље други пут.
Биће другог пута? лололол
nije se zalila :) nego se nesto razmisljam kakav bi sex tu bio?
Не секирај се, биће боље други пут.
Što si taki okrutan? :D
А кол'ко ти имадеш годиница Пајко?
Sve dok se jedno od vas ne zaljubi!
poseti predrazinja lol
А јебига Пајко, мош и да кажеш а не да се злопатим тамо...