Moram nekom da se izjadam :((

1. Ajde Skočko,jednu ljutu u grlo,drugu na koleno,pa u život! :))

2. Ne mogu da nadjem onu temu gde mogu da se pohvalim, al aj može i ovo.

Ne radim sutra, mogu da spavam...

U stvari sjebah se, mora sutra da se kuva ajvar... Aaa kako sam to previdela...
    (ipak je ovo adekvatna tema)

3. Boli me prst.Nemam pojma od čega,pizdim zbog toga.

4. Kad pročitam ova vaša jadikovanja osećam se zdrav ko dren.

5. Onda šibaj sa ove teme,banderašu! :)

6. Idi pa se hvali tamo :)P

7. Bezobrazan bre. Ništa on što ja sutra ima 3 sata da stojim pored kazana.:))

8. Pa šjedi jadna i ja sam šjedio pa šta mi fali. Sad krkam ajvar i zajebavam narod po forumu. Ono jes da nije dosta kuvan, al ajde.

9. Caki,ja bih stajala 333 sata ,samo da je'm domaći ajvar!
    Kad je ajvar i paradajz u pitanju, nemam svoje JA :))

10. moja majka pravi svrš ajvar,obožavam je zbog toga,između ostalog,žena dere.

11. Ne razumem ljude koji to mogu da jedu...

12. Ne radi mi leva štucmudlica na cincilatoru u novom BMWu :(
    Nije smešno, prouzrokuje velike probleme pri frezenkovanju jer se ne mogu uflajznuti špederglajzne.

13. jesi li probao sklombocnu da odvrnes, ona onda aktivira lijevu cijandlu, a to je isto kao stuc mudilica, samo trosi benzin pa je ne koriste cesto.

14. To care, hvala ti! Kada sam je odvrnuo cijandla je proflajznula i sve je super sada! Hvala još jednom!

15. Већ два дана за ручак једем паштете из мензе. ОЋУ НЕШТО КУВАНО!

16. Пописивачица ме никако није зготивила.

17. Па ово су куване изнутрице, очи, уши, зуби и нокти, не може више да се кува. Сад кад би ми нека скувала сарму, ал неће ниједна.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.