Moram nekom da se izjadam :((

1. Ti kao buduća majka moraš da brineš o sebi i detetu lololo

2. Mnogo bi ti sine, eto meni nijedna za vaskrs nije 'tela jaja da ofarba pa nisam kukao.

3. И још да се изјадам: Елек ме прогања и тврди да ми је Данкан подметнуо њихово дете.

4. hteo bih samo da pošaljem u pičku materinu pičketinu koja mi je podelila minuse na svaki poster

5. hteo bih samo da pošaljem u pičku materinu pičketinu koja mi je podelila minuse na svaki poster

6. Trololo Malato to je tvoje i njegovo, ja mogu samo da budem stari svat.

7. :) pa u pravu sam, ne mo'š pošteno ni da iskritikuješ nečiji poster ili definiciju bez neselektivne osvete na jadnom profilu. doduše, tako mi i treba kad se ganjam s dečurlijom...

8. A što tebe to toliko tangira?

9. A što tebe to toliko tangira?

Pa ovo mu dođe tema za izjadanje, zar ne? :)

Tangira me zato što se ocenjivanje postera ionako sjebe posle deset minuta zbog prevelikog broja novopristiglih, a kad se pored toga još neko nakači na profil onda me to iznervira.

10. Pa ovo mu dođe tema za izjadanje, zar ne? :)

A ujedno i za rješavanje problema.

A šta te boli kita za postere? Ne boduju se, niko ih normalan ne voli, ziljavština preljeva, svaki treći plagijat, a prije svega - uopšte nisu demotivacioni ili motivacioni posteri već je 98% random slika sa kvazi-duhovitim komentarom. Kad ti neko oplete hejt na defke javiš se modu i on to fino pobriše. Ovo ti je besmisleno nerviranje.

11. zabrkao neskafu aspreso, 100% arabika, feinste crema sa kravica čokoladnim mlijekom i crko mi upaljač

12. A ujedno i za rješavanje problema.

A šta te boli kita za postere? Ne boduju se, niko ih normalan ne voli, ziljavština preljeva, svaki treći plagijat, a prije svega - uopšte nisu demotivacioni ili motivacioni posteri već je 98% random slika sa kvazi-duhovitim komentarom. Kad ti neko oplete hejt na defke javiš se modu i on to fino pobriše. Ovo ti je besmisleno nerviranje.

Istina :)

13. kuku počele i žene da pišu na tarzaniji. Gde ide ovaj svet?....

14. Gledam Seks i grad. JTU bi bio ponosan.

Jebeni fox life je propao skroz.

15. ja batalila fox life zbog toga...al evo monti pajton na ultri...

16. E hvala.
    Samo dok nadjem ultru. :A

17. Šta je koji moj Angry Birds?

18. Bacas ptice, i njima ubijas zivuljke. Ima milion igrica na slicnu temu, ali ova je bar po meni bezveze. Nego ljudima se osladilo zato sto je po ikurcima.

19. Igrica u kojoj ispaljuješ kokoši iz praćke sa ciljem da pobiješ krmke. Ukratko.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.