U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ti kao buduća majka moraš da brineš o sebi i detetu lololo
Mnogo bi ti sine, eto meni nijedna za vaskrs nije 'tela jaja da ofarba pa nisam kukao.
И још да се изјадам: Елек ме прогања и тврди да ми је Данкан подметнуо њихово дете.
hteo bih samo da pošaljem u pičku materinu pičketinu koja mi je podelila minuse na svaki poster
:О
Trololo Malato to je tvoje i njegovo, ja mogu samo da budem stari svat.
:) pa u pravu sam, ne mo'š pošteno ni da iskritikuješ nečiji poster ili definiciju bez neselektivne osvete na jadnom profilu. doduše, tako mi i treba kad se ganjam s dečurlijom...
A što tebe to toliko tangira?
Pa ovo mu dođe tema za izjadanje, zar ne? :)
Tangira me zato što se ocenjivanje postera ionako sjebe posle deset minuta zbog prevelikog broja novopristiglih, a kad se pored toga još neko nakači na profil onda me to iznervira.
A ujedno i za rješavanje problema.
A šta te boli kita za postere? Ne boduju se, niko ih normalan ne voli, ziljavština preljeva, svaki treći plagijat, a prije svega - uopšte nisu demotivacioni ili motivacioni posteri već je 98% random slika sa kvazi-duhovitim komentarom. Kad ti neko oplete hejt na defke javiš se modu i on to fino pobriše. Ovo ti je besmisleno nerviranje.
zabrkao neskafu aspreso, 100% arabika, feinste crema sa kravica čokoladnim mlijekom i crko mi upaljač
A šta te boli kita za postere? Ne boduju se, niko ih normalan ne voli, ziljavština preljeva, svaki treći plagijat, a prije svega - uopšte nisu demotivacioni ili motivacioni posteri već je 98% random slika sa kvazi-duhovitim komentarom. Kad ti neko oplete hejt na defke javiš se modu i on to fino pobriše. Ovo ti je besmisleno nerviranje.
Istina :)
kuku počele i žene da pišu na tarzaniji. Gde ide ovaj svet?....
Gledam Seks i grad. JTU bi bio ponosan.
Jebeni fox life je propao skroz.
ja batalila fox life zbog toga...al evo monti pajton na ultri...
E hvala.
Samo dok nadjem ultru. :A
http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/09/memes-i-blame-rap-music.jpg
Šta je koji moj Angry Birds?
Bacas ptice, i njima ubijas zivuljke. Ima milion igrica na slicnu temu, ali ova je bar po meni bezveze. Nego ljudima se osladilo zato sto je po ikurcima.
Igrica u kojoj ispaljuješ kokoši iz praćke sa ciljem da pobiješ krmke. Ukratko.