:) pa u pravu sam, ne mo'š pošteno ni da iskritikuješ nečiji poster ili definiciju bez neselektivne osvete na jadnom profilu. doduše, tako mi i treba kad se ganjam s dečurlijom...
Tangira me zato što se ocenjivanje postera ionako sjebe posle deset minuta zbog prevelikog broja novopristiglih, a kad se pored toga još neko nakači na profil onda me to iznervira.
A šta te boli kita za postere? Ne boduju se, niko ih normalan ne voli, ziljavština preljeva, svaki treći plagijat, a prije svega - uopšte nisu demotivacioni ili motivacioni posteri već je 98% random slika sa kvazi-duhovitim komentarom. Kad ti neko oplete hejt na defke javiš se modu i on to fino pobriše. Ovo ti je besmisleno nerviranje.
A šta te boli kita za postere? Ne boduju se, niko ih normalan ne voli, ziljavština preljeva, svaki treći plagijat, a prije svega - uopšte nisu demotivacioni ili motivacioni posteri već je 98% random slika sa kvazi-duhovitim komentarom. Kad ti neko oplete hejt na defke javiš se modu i on to fino pobriše. Ovo ti je besmisleno nerviranje.
Bacas ptice, i njima ubijas zivuljke. Ima milion igrica na slicnu temu, ali ova je bar po meni bezveze. Nego ljudima se osladilo zato sto je po ikurcima.
Ti kao buduća majka moraš da brineš o sebi i detetu lololo
Mnogo bi ti sine, eto meni nijedna za vaskrs nije 'tela jaja da ofarba pa nisam kukao.
И још да се изјадам: Елек ме прогања и тврди да ми је Данкан подметнуо њихово дете.
hteo bih samo da pošaljem u pičku materinu pičketinu koja mi je podelila minuse na svaki poster
:О
Trololo Malato to je tvoje i njegovo, ja mogu samo da budem stari svat.
:) pa u pravu sam, ne mo'š pošteno ni da iskritikuješ nečiji poster ili definiciju bez neselektivne osvete na jadnom profilu. doduše, tako mi i treba kad se ganjam s dečurlijom...
A što tebe to toliko tangira?
Pa ovo mu dođe tema za izjadanje, zar ne? :)
Tangira me zato što se ocenjivanje postera ionako sjebe posle deset minuta zbog prevelikog broja novopristiglih, a kad se pored toga još neko nakači na profil onda me to iznervira.
A ujedno i za rješavanje problema.
zabrkao neskafu aspreso, 100% arabika, feinste crema sa kravica čokoladnim mlijekom i crko mi upaljač
Istina :)
kuku počele i žene da pišu na tarzaniji. Gde ide ovaj svet?....
Gledam Seks i grad. JTU bi bio ponosan.
Jebeni fox life je propao skroz.
ja batalila fox life zbog toga...al evo monti pajton na ultri...
E hvala.
Samo dok nadjem ultru. :A
http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/09/memes-i-blame-rap-music.jpg
Šta je koji moj Angry Birds?
Bacas ptice, i njima ubijas zivuljke. Ima milion igrica na slicnu temu, ali ova je bar po meni bezveze. Nego ljudima se osladilo zato sto je po ikurcima.
Igrica u kojoj ispaljuješ kokoši iz praćke sa ciljem da pobiješ krmke. Ukratko.