Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A dobro, ništa strašno. :)
Nisam imala nedelju i više dana internet, baš bezveze.
Nisam imala nedelju i više dana internet, baš bezveze.
Jesi makar jebala nesto za to vreme?
Hahahahahaha, zanimljiv komentar. Da li si se ikada zapitao zašto si i dalje nevin?
A ja se već spremio da ti čestitam.
Ја већ попио у ту част... Увек журим јебем ти ракију!
Попиј за мене, ако не добије моја до 12. :Д
Ај нек је са срећом! НЕк буде лепо на ћалета!
Ahahahahahahahaha baš ste divni :))))))
dedli ne daj se, sve su ovo manijaci
+
Фала, фала.
Дедли, нека је и теби са срећом, па да буде на мене лијепо као што рече дејс.
Клипсара, не причај свашта!
gle ovog.... hahahahha.... ne pričam ja svašta,ja pričam samo istinu :D
какви сте!
А јааааааадна :(((
Гледо прву епизоду осмог серијала Хауса, како је пропала серија :(
Где? Скинуо са нета или је емитује нека од ових наших клошарских распалих телевизија?
dedli ne daj se, sve su ovo manijaci . . .
To sam i ja primetila, gori od onih sa krstarice :))))
Mi smo baš fini.
Muke Isusove!
Pravio sam chilli con carne... I smućkao ja sve u voku, uzmem čili papričicu, izdrobim je u šaci, i mlatnem u onu tavu. I isključim ja ringlu, poklopim i zaboravim na to. Odem u WC, ufatim se za penis da pišam. I fino sam piškio. Zatim sa osjetio nevjerovatnu bolu u pradjelu penisa. Bol u vidu strašnog peckanja i gorućeg osjećaja. Tad se sjetim da nisam oprao ruke nakon što sam drobio onaj čili. Sada mi penis gori u vidu buktinje. Voda i sapun ne pomažu, trljao sam i ribaćom četkom, jok. Osjećam se kao da sam popio prokletu špansku mušicu.
Skocko, turi ga u ledenu vodu, bice ti bolje. :D