Pravio sam chilli con carne... I smućkao ja sve u voku, uzmem čili papričicu, izdrobim je u šaci, i mlatnem u onu tavu. I isključim ja ringlu, poklopim i zaboravim na to. Odem u WC, ufatim se za penis da pišam. I fino sam piškio. Zatim sa osjetio nevjerovatnu bolu u pradjelu penisa. Bol u vidu strašnog peckanja i gorućeg osjećaja. Tad se sjetim da nisam oprao ruke nakon što sam drobio onaj čili. Sada mi penis gori u vidu buktinje. Voda i sapun ne pomažu, trljao sam i ribaćom četkom, jok. Osjećam se kao da sam popio prokletu špansku mušicu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A dobro, ništa strašno. :)
Nisam imala nedelju i više dana internet, baš bezveze.
Nisam imala nedelju i više dana internet, baš bezveze.
Jesi makar jebala nesto za to vreme?
Hahahahahaha, zanimljiv komentar. Da li si se ikada zapitao zašto si i dalje nevin?
A ja se već spremio da ti čestitam.
Ја већ попио у ту част... Увек журим јебем ти ракију!
Попиј за мене, ако не добије моја до 12. :Д
Ај нек је са срећом! НЕк буде лепо на ћалета!
Ahahahahahahahaha baš ste divni :))))))
dedli ne daj se, sve su ovo manijaci
+
Фала, фала.
Дедли, нека је и теби са срећом, па да буде на мене лијепо као што рече дејс.
Клипсара, не причај свашта!
gle ovog.... hahahahha.... ne pričam ja svašta,ja pričam samo istinu :D
какви сте!
А јааааааадна :(((
Гледо прву епизоду осмог серијала Хауса, како је пропала серија :(
Где? Скинуо са нета или је емитује нека од ових наших клошарских распалих телевизија?
dedli ne daj se, sve su ovo manijaci . . .
To sam i ja primetila, gori od onih sa krstarice :))))
Mi smo baš fini.
Muke Isusove!
Pravio sam chilli con carne... I smućkao ja sve u voku, uzmem čili papričicu, izdrobim je u šaci, i mlatnem u onu tavu. I isključim ja ringlu, poklopim i zaboravim na to. Odem u WC, ufatim se za penis da pišam. I fino sam piškio. Zatim sa osjetio nevjerovatnu bolu u pradjelu penisa. Bol u vidu strašnog peckanja i gorućeg osjećaja. Tad se sjetim da nisam oprao ruke nakon što sam drobio onaj čili. Sada mi penis gori u vidu buktinje. Voda i sapun ne pomažu, trljao sam i ribaćom četkom, jok. Osjećam se kao da sam popio prokletu špansku mušicu.
Skocko, turi ga u ledenu vodu, bice ti bolje. :D