Moram nekom da se izjadam :((

1. Боли ме глава, већ неколико ноћи спавам превише, не могу да растумачим распоред, и тако. Стигла јесен, једина лепа ствар.

2. И ја сам пореметила спавање. Плус, не могу да се навикнем на јесен.

3. Ma jesen je samo na kalendaru! Vidite kako je divno vreme, aj malo napolje :)))

4. И небо је дивно. :))

5. Napio sam se ko svinja i pametujem o vojnom budžetu Srbije. Aferim.

http://www.youtube.com/watch?v=jHSV9TKujyo

6. E to volim da cujem Skočimišu samo veselo :D

7. Аурора правни :) Хвала на разумевању и да погодила си право у центар ко Мијатовић пречку за социологију !

8. Сморио сам се у пичку лепу материну.

9. немам вољу и полако постајем алкохоличар

10. Izgleda da me vata grip....držite mi palčeve! Ne smem sada da se razbolim!!!!!!!!!!

11. držite mi palčeve! Ne smem sada da se razbolim!!!!!!!!!!

Рокај неке витамине у ненормалној мери, то мени увек помогне х)
    'начи мед, тоне меда, чајеви, воће и спавање и одмарање...

12. Izgleda da me vata grip....držite mi palčeve! Ne smem sada da se razbolim!!!!!!!!!!

Ako će ti biti lakše mene uvatilo nešto pre tri dana i evo već prošlo :)
    uzmi ferveks meni barem pomaže

13. Sve to radim što mi savetujete i mogu samo da se prepustim sudbini....
    Ako i bude nešto, praviću se da mi nije ništa! Jedino to :)))

14. "Nemačka medEcina" je najbolja!"

15. Опет онај осећај депресије.

16. Boli me noga. Mrzim svoja jebena bangava kolena!!!

17. Šta je svima sa nogama? Čoveče od 5 baš dobrih ortaka, jedan je slomio nogu na tri mesta, jedan je danas sjebao nogu, stopalo, plaši se da mu je napukla kost, sutra će kod doktora, treći ima problema sa kolenima. Onda još par ljudi koje poznajem, baš sam u tripu da je mnogo ljudi sjebalo noge u poslednje vreme. :/

18. И ја сам пре неки дан сјебала колено. А друг и цимер његов сјебали чланак. Неко злололо је у ваздуууху.

19. Пала, изгулила га. И шаку мало, али на колену ће да остане флека. :(

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.