Moram nekom da se izjadam :((

1. Trči jebi neku, faliće te po celom gradu da imaš vatreni tukidid :)

2. Где? Скинуо са нета или је емитује нека од ових наших клошарских распалих телевизија?

Скино са нета, на кабловској немам ХаБеО, или где се већ пушта серија. Јави на ПВТ ко оћеш линак.

3. bojanboj
    Trči jebi neku, faliće te po celom gradu da imaš vatreni tukidid :)

Pih, šta ti je pametan čo'ek! Da 4 života živim toga se ne bih sjetio.

4. Skočko bez zezanja gurni ga u jogurt ili mleko, pomaže sigurno.

5. Sprao sam ga mlijekom, pomoglo je.

6. Eto znaš za ubuduće. Samo ladan jogurt i koža ko nova.

edit : to više nije za piće, možeš jedino da daš komšijama za kolače lolo

7. Како ме заболи врх пениса кад год видим неког у коментарима и дефиницијама да му је ник типа "магарац без Ш", "плачипичка без њ", "пушокурач без џ", "говноваљ без ђ"... Само један је био и остао МИОДРАГ БЕЗ С и од тог времена остали су само иритантна појава не само на сајту, него и у друштву уопште, па ако им је иоле стало до мог крхкох здравља, било би лепо да послушају мој савет и да се не логују на сајт док сам ја ту. Или да се терају у три пичке материне и у курац, ако им је тако једноставније. Ја бих ово друго више волео.

8. LJOLJ, meni je do jaja.

9. Данко тебрекс више не комуницира са мном. :(

10. Wye

Данко тебрекс више не комуницира са мном. :(

Ладно ти??? Ја више не верујем, дакле морам опет још једаред неком да се изјадам...

Иду ми на курац сви који промене надимак под злим утицајем масонске КТИТОР опције и онда ми се као нешто обраћају, фазон ми смо до јаја, ми смо ортаци, ми смо некад рујно вино код Стакленца пили... АЛО ЉУДЕЕЕИ!!11 Шта ви мислите, да сам ја толико залуђен да кликћем на профиле сваког од вас??? Који курац? Поготово ако нисам чуо никад за такав ник овде. Шта има да кликћем на некога, није ми га мајка родила...

11. Ево да се и ја придружим севдалинки. Разочарала сам Данка. :(

12. Zezao sam se dva meseca da prenesem Jugica na sebe,jer nisam mogao da nadjem vlasnika zato sto je ovaj sto je meni prodao imao nevazeci ugovor,pa sam onda jurio ovog prethodnog.A pre toga sam skoro tri meseca sredjivao tog Juga,sad je mamojebno dobar,preneo sam ga na sebe,a nemam pare za tehnicki,atest za plin i registraciju!ZIVOTE LUTALICO!Toliko zajebancija i zivaca oko auta koji jedva 500 evra da vredi.

13. Da cika Velja bonu i sve bude u redu! :D

14. Raspoloženje na nuli.

15. A meni je i dalje raspoloženje na nuli...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.