Moram nekom da se izjadam :((

1. ...ili da prihvatis da si retardiran i da te boli kurac. ovo moje ti je svakako lakse.

Ја сам то одавно прихватијо.
    Само ми сметају последице мојих ретардираних поступака.

2. Eto-znala sam.Od nervoze mi izbija alergija,mater joj da joj mater!!!!!!
    A ne umem da se odnervozim,budala.

3. Да је то мој случај, цело тело би ми било црвено.лол

4. Stvarno ludim od toga,urniše me već godinama.Ko mi kriv kad sam prosta.

5. Само можемо дузимамо лекове за смирење, или да наставимо да се нервирамо.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

6. I to što kažeš.

7. A sad' sljakanje....danas kuci sumnjam da cu pre 18h life's a bitch

8. Naduvala sam se sinoć ko konj, glava me boli ko konj i nisam otišla na predavanja. Ko konj.

9. se sećaš ono što sam ti prišao o posledicama drogiranja? Seti se...

10. btw, imaš konja :O

11. btw, imaš konja :O

Istina, imam jednog, vučem ga sa sobom već neko vrijeme...Al mi verovatno ne mislimo na istoga konja, lolo.

12. Ne radi mi daljinski upravljač... :(

13. Da.. Ponovo ustajem u jebena 4 sata..
    Da bih otisao na jebenu praksu u autobusu u kome cu jebeno ceo sat da stojim!

14. Moram ovo da podelim sa vama. Nemam bas nista protiv zuckastih ljudi, bas nista, ali mi se smucise pre nekog vremena. Pih neke lekove i pripadne mi muka u ChinaTown-u, ne znam kog kurca sam ni trazila tamo. Udjem u jedan restoran, objasnim, zaputim se do wc-a, kad smrad pilecih kuvanih pilecih nogica. Ventilacija je abstrakna imenica, kuhinjica sprcena uz klonju i smrdi morbidno. Ja se zahvalih, izadjoh, pa do drugog restorana par radnjica ispod. PARADAJZ. Ali ne onaj lepi miris paradajza, vec istruleli sok od paradajza, takav neki trip, i gomila gomila toga. Ne znam da oni uopste koriste paradajz, ali cak je i osoblje imalo STIPALJKE na nosu zbog toga. Treci pokusaj je bila klonja u jednom mall-u preko puta, i tu je bilo abnormalno zagusljivo. Smrdi i kod nas ponegde, ali ovo je malo morbidno, zar ne?

15. Бановали су Бутта :(

16. Ко је бановао бутта ? Ако сме нек се јави !
    Злочеста то је нормално у Кини. Има их пун курац једва шетају улуцом а да се не сударају једно са друго. У толикој гужви хигијена остаје вирго интакта.

17. Сацам испеко роштиљ мртав пијан, испеко се пар пута, ништа сташно, него што сам узо 2 залогаја без лука, кома њесра! Замало да се испеглирам, кацам ретард.

18. gamby zalij to pivom, prolazi garantovano.

19. Smrdi i kod nas ponegde, ali ovo je malo morbidno, zar ne?

Tko nije putovao jugoslovenskim železnicama taj ne zna što je pakao.
    Gde si pufno nema te tisućljeta :)

Бановали су Бутта :(

Ako je zbog onog prepucavanja s Mešom i SMarkom što nisu i oni banovani?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.