Moram nekom da se izjadam :((

1. Nije valjda da ti njen decko nije dao dozvolu?

2. Ona je prepičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i imao sam šansu, zicer sam imao, i usro sam, ne znam ni ja kako. Jebo me konj. Aj trolujte sad malo, da me prodje ovaj jebeni osećaj.

3. Opet ti sa skrndelj prepičkama....
    Daj, jebote, objasni nam kako može biti i skrndelj i prepička?

4. Pa skrndelj je u mozak, u faci andjeo, a telo prepičke.

5. Ti si se tu nešto zajebao, drugar, ne može neko biti ružan u mozak, može samo biti glup ili lud, nikako ružan.

6. Много сам ружан, глуп и ретардиран.

7. Много сам ружан, глуп и ретардиран.

Važno je da si zdrav.

8. Ja sutra idem u bolnicu i prekosutra imam operaciju kolena. Neće me biti na Vuki, a to tako nije fer. Kmeee.

9. Јеб'ла те Вука, иди среди колено :Р

10. Važno je da si zdrav.

Што је најгоре, нисам.
    Кашљем к'о коњ већ месец- два и слинавим.

11. Што је најгоре, нисам.
    Кашљем к'о коњ већ месец- два и слинавим.

Biće bolje.

12. То ти је бре све зато што си глуп и ретардиран. Кад престанеш да будеш глуп и ретардиран, оздравићеш, а онда како лепота долази изнутра, бићеш и леп. Математика је јасна!!! х)

13. previse sam zgodan. zene me spopadaju... na sve strane, ne biraju mjesto ili vrijeme. majka mi poludje. salju mi pisma sa karminisanim otiscima usana, naparfemisana, medvjedice, zdralove i paune, salju mi djelove odjece poput minijaturnog donjeg rubalja, ili ogromnih grudnjaka. salju mi vezeice i podvezice. vudu lutke. knjige kamasutre sa zaokruzenim odredjenim pozama i natpisima: "treniraj!", "moze?" itd... zaustavljaju me na ulici, naskacu na mene, i po par njih odjednom, odvlace me u uske, mracne i vlazne ulicice, jer kazu da zele da udjem u njihove uske, mracne i vlazne.... neke su me ubijedile da me vole, njima se nisam opirao, ali su me one odbacile kao staru cipelu nakon seksa. niko ne brine o mojim osjecanjima, gledaju na mene kao gladni psi sto gledaju socno parce mesa. sta da radim, AH?

14. previse sam zgodan. zene me spopadaju... na sve strane, ne biraju mjesto ili vrijeme. majka mi poludje. salju mi pisma sa karminisanim otiscima usana, naparfemisana, medvjedice, zdralove i paune, salju mi djelove odjece poput minijaturnog donjeg rubalja, ili ogromnih grudnjaka. salju mi vezeice i podvezice. vudu lutke. knjige kamasutre sa zaokruzenim odredjenim pozama i natpisima: "treniraj!", "moze?" itd... zaustavljaju me na ulici, naskacu na mene, i po par njih odjednom, odvlace me u uske, mracne i vlazne ulicice, jer kazu da zele da udjem u njihove uske, mracne i vlazne.... neke su me ubijedile da me vole, njima se nisam opirao, ali su me one odbacile kao staru cipelu nakon seksa. niko ne brine o mojim osjecanjima, gledaju na mene kao gladni psi sto gledaju socno parce mesa. sta da radim, AH?

Probudi se nekako. :)

15. То ти је бре све зато што си глуп и ретардиран. Кад престанеш да будеш глуп и ретардиран, оздравићеш, а онда како лепота долази изнутра, бићеш и леп. Математика је јасна!!! х)

Зезај се ти, ја имам озбиљне проблеме, а јадам се на вуки к'о највећа нубара.лол

16. Probudi se nekako. :)

ja se trudim, i dalje se nadam da je sve ovo san. osjecam se kao nikola kojo u andjelima. pokusavam da se cimnem kao dikaprio u incepsn. ali jok. nemam nemam srece, nigde nista. one i dalje hrle ka meni, gmizu svojim rucicama po meni, stipaju me, svlace, oblace, konzumiraju u svim oblicima, upraznjavaju na sve nacine. nema izlaza, nema izlaza.

17. Добро де, можда те мало зезам :Р
    Ал' стварно треба да се средиш и да не мислиш да си ретардиран и штатијазнам, па ће онда и остале ствари кренути. Начи самопоуздање, самопоштовање, тоне и тоне его шита!

18. ...ili da prihvatis da si retardiran i da te boli kurac. ovo moje ti je svakako lakse.

19. Начи самопоуздање, самопоштовање, тоне и тоне его шита!

Pitaj Stićka. :)

ja se trudim, i dalje se nadam da je sve ovo san. osjecam se kao nikola kojo u andjelima. pokusavam da se cimnem kao dikaprio u incepsn. ali jok. nemam nemam srece, nigde nista. one i dalje hrle ka meni, gmizu svojim rucicama po meni, stipaju me, svlace, oblace, konzumiraju u svim oblicima, upraznjavaju na sve nacine. nema izlaza, nema izlaza.

A tebe muka?Žališ se?Ne izlazi Crna Gora iz tebe. :)

20. Е, јеси у праву.
    Ал' ја сам човек кретен. Увек нешто добро засерем. УВЕК.