Moram nekom da se izjadam :((

1. Ništa, ali ništa ne može da smrdi kao kineska radnja!

2. Ко је бановао бутта ? Ако сме нек се јави !

ne, ne smije da se javi.
    strah ju je od bebe p.

3. Juce radio 13h, ubio me vjetar pa se prehladio, nemam snage do prodavnice otici...kako divan pocetak sedmice

4. počeo da živim po principu "uzmi pare, jebi kučke". Razmiljam o samoubistvu. Ima neko predlog? Koji je najlakši način?

5. Ne znam šta je razlog za samoubistvo pored toliko jebanja, osim ako ti nisi kučka?

6. Ништа продуктивно нисам урадијо већ доста времена.
    Губим време, као учим, и нисам се ни насмејао 3 дана.
    Тражим спас на јебеном нету.
    ЛЕЈМАРА! лол

7. Еди, ти се још ниси извук'о?
    Иди прошетај, ради неки зен фазон, нешто, среди се, концентриши се.

8. Skoči u Neru dok je nisu očistili.

9. Ništa, ali ništa ne može da smrdi kao kineska radnja!

Može kineski magacin, u radnju uđe vazduha bar malo s kupcima. Iznajmljivao im neki rođak na ledinama, kancer po ulasku.

10. Ич, Енеми.
    Сад око 2 излазим мало из куће, али не вреди.
    Јуче цео дан био напољу, иш'о с друштвом до кафића неког, ништа.
    Буде ми пријатно у тренутку, али чим будем сам, кол'ко да рашчистим мисли, опет се сјебем.

Вери фани, елече.

11. Бановали су силара!

12. Defke mi večito ostanu na po 10-11 ocena, i to uglavnom pluseva, zašto me ne čitate dechko!?

13. Budim se ja pre dva dana da idem u wc. Zavrsim to, odem do kuhinje, otvaram frizider i vidim flasu kisele vode. Navrcem, i posle drugog gutljaja provalim da je to kurac kisela voda, vec radza i to benzinusa. Eto, izjadala sam se.

14. Sreten nije dva dana napisao defku. Očekujem bar jednu večeras, inače pišem E-peticiju. Sretene, javi se.

15. Budim se ja pre dva dana da idem u wc.

Кад ја погледах, пуна башта воде!

Zavrsim to, odem do kuhinje, otvaram frizider i vidim flasu kisele vode. Navrcem, i posle drugog gutljaja provalim da je to kurac kisela voda, vec radza i to benzinusa. Eto, izjadala sam se.

Шта ти фали мало да цврцнеш? :Р

16. Defke mi večito ostanu na po 10-11 ocena, i to uglavnom pluseva, zašto me ne čitate dechko!?

Pa većina ima sličnih problema.:)
    Procitah ti par.

17. Defke mi večito ostanu na po 10-11 ocena, i to uglavnom pluseva, zašto me ne čitate dechko!?

Угледај се на мене. :А
    Имам двадесетак срањедефки, а боље сам рангиран од нпр. тебе.

18. Nisam se omrsio od prošle subote. To mi je najduži post u prethodne 2 godine. Valjda će biti večeras nešto. Javljam na vreme. Ljubi vas brat!