Ako nađem ćunu, uvukao se u mene. Jebem ti promaju... Tačno je najveće zlo ikada.
I tebe ubila promaja? Ao, majko, ja zaboravila prozor juče i zaspala k'o klada, ne osećam vrat. -.-
Vala baš, zima i promaja. Preporučujem jednu, dve, tri ili više rakija da proradi cirkulacija. Popij i za mene koju, ja gutam tablete krv im jebem.
Mogla bih, elek. Sutra palim kući, tamo imam i domaću. -.- Kako ima manje sunca, tako ja postajem sve džangrizavija, zimi sam da pobegneš od mene.
Kak'e tablete gutaš, 'leba ti svetog? :(
Мени је толико пао имунитет да би сада био под земљом да ме је промаја дотакла хД
Nemam pojma, ali ništa ne pomažu. Prelazim na tradicionalne metode.
1up za rakiju, oblokah se sinoć neke nagrađivane kajsije iz '08. Kako mi je krv krenula zaboravio sam koje je godišnje doba, leto mi se vratilo.
NE PIJEM ALKOHOL!
Sveca mu i ko ga izmisli... Držaću se ubergej čaja od banane i nekog vijetnamskog ozračenog korijena.
Čaj od banane?! E još da naprave slaninu od ribe pa da crknem.
Odjutros ponovo živim u najodvratnijoj zemlji na svetu...
Чај је бре кева! Нису Енглези луди! Ја пијем чај и нисам геј и јебем! Мушкарчина права, главом и шеширом!
Што си се вратио у Србију? :Р
UBosni?
I kožnim pantalonama sa razdrljenom guzicom.
Nisam...u Luksemburgu sam...
Hahaha Kurde lep čuperak.
Ovo je električareva omiljena tema meščini.
Pa nema šanse da njemu nešto promakne ovde...
И геј заставом и постером Џулије Робертс. :Р
Шта тамо не ваља?
Јесте, наслађује се злотвор туђом муком, а ја кад видим да је он постовао не могу да не дођем да се ћерамо мало.
ЕЛЕКТРИЧАРУ ЗАПАМТИЋЕШ МЕ!!!!!!11112
Kad vidim kao je vama, meni odmah lakne. Još da ovo grlo popusti pa da zapevam.
Enemy prvo kod očnog lekara, posle ćeranje ololo
Елек, набавићу ове цвиџе, то ће ми решити проблеме http://a3.l3-images.myspacecdn.com/images02/5/f99e5f7b5fd74c5a890ed98e2016fa46/m.jpg
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ako nađem ćunu, uvukao se u mene. Jebem ti promaju... Tačno je najveće zlo ikada.
I tebe ubila promaja? Ao, majko, ja zaboravila prozor juče i zaspala k'o klada, ne osećam vrat. -.-
Vala baš, zima i promaja. Preporučujem jednu, dve, tri ili više rakija da proradi cirkulacija. Popij i za mene koju, ja gutam tablete krv im jebem.
Mogla bih, elek. Sutra palim kući, tamo imam i domaću. -.- Kako ima manje sunca, tako ja postajem sve džangrizavija, zimi sam da pobegneš od mene.
Kak'e tablete gutaš, 'leba ti svetog? :(
Мени је толико пао имунитет да би сада био под земљом да ме је промаја дотакла хД
Nemam pojma, ali ništa ne pomažu. Prelazim na tradicionalne metode.
1up za rakiju, oblokah se sinoć neke nagrađivane kajsije iz '08. Kako mi je krv krenula zaboravio sam koje je godišnje doba, leto mi se vratilo.
NE PIJEM ALKOHOL!
Sveca mu i ko ga izmisli... Držaću se ubergej čaja od banane i nekog vijetnamskog ozračenog korijena.
Čaj od banane?! E još da naprave slaninu od ribe pa da crknem.
Чај је бре кева! Нису Енглези луди! Ја пијем чај и нисам геј и јебем! Мушкарчина права, главом и шеширом!
Што си се вратио у Србију? :Р
UBosni?
I kožnim pantalonama sa razdrljenom guzicom.
Nisam...u Luksemburgu sam...
Hahaha Kurde lep čuperak.
Ovo je električareva omiljena tema meščini.
Pa nema šanse da njemu nešto promakne ovde...
И геј заставом и постером Џулије Робертс. :Р
Шта тамо не ваља?
Јесте, наслађује се злотвор туђом муком, а ја кад видим да је он постовао не могу да не дођем да се ћерамо мало.
ЕЛЕКТРИЧАРУ ЗАПАМТИЋЕШ МЕ!!!!!!11112
Kad vidim kao je vama, meni odmah lakne. Još da ovo grlo popusti pa da zapevam.
Enemy prvo kod očnog lekara, posle ćeranje ololo
Елек, набавићу ове цвиџе, то ће ми решити проблеме
http://a3.l3-images.myspacecdn.com/images02/5/f99e5f7b5fd74c5a890ed98e2016fa46/m.jpg