U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
u maksiju sam srušila guzicom kartonsku konstrukciju na kojoj su izložene milka čokolade. svi su me gledali sa izrazom lica ''hahah vid debele''... hhaha... jbg, al mislim da rušenje čokolada guzicom ima veliku simboliku :) možda univerzum želi nešto da mi kaže :)))
Eklips, mislim da ti to nije za jadanje :))
Кхм
http://a3.l3-images.myspacecdn.com/images02/5/f99e5f7b5fd74c5a890ed98e2016fa46/m.jpg
Žiga me desno stopalo, strahovito, haman će neko padanje...
Vidi ga ovaj, mal mal pa nešto zaboli...:))
Slabo jede, sve neko zelenje i zrnevlje pa mu očo imunitet.
Oćete da se još malo naguzim?
Mani se dijeta, fizički izgled nije na prvom mestu. :D
Sad oćete i da miješam, a?
http://www.mojabeba.rs/wp-content/uploads/2010/06/beba-klopa.jpg
Ajde zini. :))
Ovo ti je prijateljski savet. Lepota dodje i prodje, a unutrašnje vrednosti ostaju. :D
Сутра ће можда бити блокиран факултет, тако да нећу моћи да похађам предавања, учим и усавршавам се унутар струке :(
Али ћу моћи да циркам цео дан на платоу. БАЗИНГА!
Ova tema treba da se drži sama sebe, a ne da se razvodnjava u besmislena prepucavanja.
Dakle, nikada nisam imao potrebu da se nekome jadam, niti je i sad imam, ali, reko aj da probam da to učinim, da vidim oće li mi biti lakše nakon toga.
Težak sam oblik alkoholičara i ne mogu ni jedan jedini dan da izdržim bez rakije, vina, piva ili kakvog drugog alkohola.
Noćima slabo spavam, ne mogu da sastavim ni dva sata konkretnog sna.
Počelo je poodavno, u smislu: pijem jer to volim, ali u suštini nikada nisam ni pokušavao da apstiniram ni jedan jedini bogovetni dan.
I dalje verujem da mogu da ne pijem, ali nikako mi se ne da da probam.
To traje već 22 godine.
Svoje talente za slikanje i pisanje sam načisto istanjio, ne daj bože, napustio.
Visim ko nenormalan na kompjuteru i, pre neki dan, kad mi se obrušio sistem, i kad sam dva dana bio bez mašine, bio sam kao lud.
Eto, toliko. Čisto da vidim hoće li mi biti štogod lakše.
nađi zamenu, ljakse. zameni alkohol nečim drugim, manje štetnim. kao kad baciš pljuge, pa se navučeš na sendviče, kao ja...e sad manje jedem, mršavim, al pljuge više jok...razumeš? jednu zavisnost ubij drugom, klin se klinom, a šiptari plinom...
i nek ti je sa srećom...
A dokrtorka koliko vam je trajala faza sendviča?:)
Da vidim dal mi se isplati da se ugojim 10 kila sad zimus, pa da to skinem pri povratku lasta.
Taman ću da ukradem cijanid sa faksa za oboje. Kakav bi to svet bio... Zamisli tek slaninu od soje! Nemoj mi reći... Ima? :O Odo' da plačem negde.
Ljakse, to što Kozmo kaže, najbolje da nadžeš neki hobi da te preokupira. A ukini sebi net neko vreme.
Inače, primetila sam da drastično gubim apetit nakon obilnog obroka, to ponekad traje satima! I skontala sam imam neki poremećaj u pamćenju. Naime, redovno se ne sećam ničega između perioda kad legnem u krevet i kad ustajem.
Šalu na stranu, (znam da će skočko da me ubije kad vidi), mislim da preterujem sa mesnom hranom, svaki dan pojedem po dve krmenadle ili tri četiri ona parčeta belog mesa (malo zdravija varijanta, ali opet mnogo), pojela sam juče četiri krmenadle i meso iz dve punjene paprike. Čak sam i ja skontala da sam preterala sve granice, ali mnogo volim meso... Užas... Danas sam uzela da jedem samo jabuke i pijem čaj da se malo detoksikujem, i moram priznati da se lepo osećam, ali već mi je teško, proganja me kačkavalj... Ne znam šta da radim, a nezgodno je što ne mogu da legnem da zaboravim na to, jer moram da učim uveče zbog rasporeda na faksu... Videću da o'ladim sa mesom bar do nedelje.
Mhm meso...
Joj bre, smorena. Joj.
Meso je odlično sve dok nije masno :)
I kačkavalj je odličan za užinu, slobodno opleti koju kriškicu, ali ne pretjeruj :D