Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nisam se omrsio od prošle subote. To mi je najduži post u prethodne 2 godine. Valjda će biti večeras nešto. Javljam na vreme. Ljubi vas brat!
Јеботе, кад нисам сад заплакао... Мачко, не дај се, млад си, мојне толике паузе да правиш, јебено! Од сад на овој теми да реферишеш свако следеће умакање, немој брат да те сања.
Ja nisam od sredine septembra, pu! I još pao tiket zbog jednog usranog autogola, na 50 dinara 9000! Niđe sreće.
Tulume ostavi se sine gladovanja, post kurcu dobra donijeo nije.
Lololo, nisam mislijo na umakanje. Za to me ionako zabole.
Имам двадесетак срањедефки, а боље сам рангиран од нпр. тебе.
Ali pazi, ti teraš neiskusne četere da te čitaju dechko!!!!
Lololo, nisam mislijo na umakanje. Za to me ionako zabole.
Ахахахаахахахахахахахах ја те јебено обожавам1!!!!1 :*
Kolji krmetinu, dolazim sa ražnjom i balonom šljive lolo
http://www.youtube.com/watch?v=h69YF1sS8dE
Ништа никога не терам. :П
Ma nisam igr'o 8 dana, otkasam došo ovde, na to sam mislio. Večeras ću možda, ali ako je neka pancir brigada, da čučkaju celu noć, fata braćela prvi let vrste avionski i vraća se u majdan.
Ne vraćam se više u tuđinu kletu, lololllo!
Браћела, ја више онлајн не могу... Скоро 8 глава лош прошли викенд, а нисам био пијан. Можда мало намрљан, али пио нсиам. И џабе, победи ме софтвер док си реко пичка.
Jebem vas pijane, vi pričate o pokeru lolo
Onlajn ne igram ima godinu dana, i više možda. Smorim se u trenutku i počnem da blesim.
U septembru i prvih 10 dana oktobra, dok sam bio u domovini, sam izuvao svaku noć. Možda 2 ili 3 puta od tih 40 dana da sam bio loš. Saću vidim večeras ako ovde valja čemu igra.
A ionako sam se smorio, vraćam se sigurno za mesečak dana. Jebeš ovo.
Рекла Данка да имам крив туки па ме сад вукајлијашице избегавају. А ЈА ЈЕБЕМ КАО МУЛА!
Отишо сам у курац уздуж и попреко. Дође ми да налупам некоме шамаре. Ал' немам ком. Е то је прави проблем.
A i da hoćeš, ne bi mogao tako zrikav trololo
Ako živiš u nekoj zabiti, idi gde te niko ne čuje i urlaj na sav glas, napni vratne žile. Pomaže. Ako misliš da će te komšije prijaviti policiji, vrišti, ali bez glasa :) Ne zezam se.
Ма живим у згради, имах џак за бокс, него га будала даде буразеру...
Покушаћу то тихо вриштање, боље рећи урлање, то је више мачо.
To sranje stvarno pomaže, pominjao sam čini mi se u onoj temi za paranormalne doživljaje kako se neki nemac drao svako veče u šumi da se oslobodi stresa nagomilanog u kancelariji. I tako sve dok ga panduri nisu ukebali jer su se babe prepadale da se to javlja nečastivi.
Zaspao sam u potkošulji i šorcu na svom krevetu. U međuvremenu su se nekako otvorila balkonska vrata. Trenutna temperatura je 16°C. Ne osjećam prste, nos i jedan dio bubrega.
Skočko sad možeš da drkaš sa obe ruke, pošto su kao tuđe.