Moram nekom da se izjadam :((

1. Е, Ремац, немам времена за тебе лоло

2. kad odlucis da ga metnes, metni, nije bitno vrijeme, od tebe vazdan moze : )

3. Кад ме дефинитивно одбију Јавио, Цара и Минг, тражићу ти дукат лололо

4. Данкане од тебе немам пвт :П

Бесан сам као пас. Ово неће да буде ни лош ни очајан дан, има да спада у ону категорију толико лоших да за њих не постоји реч, уколико се нешто паметно не деси.

5. znas za onaj dukat, kad otares guzcu papirom, pa ono malo papira sto ostane medju guzovima, kada ga izvuces a on zut. Jel na taj dukat mislis? : )

6. Превише сам нервозан.

7. Duncan Ferguson

Мислим да сам са свим активним ауторима разменио макар по један ПВТ, па и са скоро свим њиховим дуплим налозима.

Ala lažeeee. :))

8. Пеки дај неку песму.

9. Imam problem. Ne mogu da ucim, nista ne mogu da zapamtim. Citam, ali ne vredi, ne ulazi.
    Nekad je moglo da udje, a sad....nista.

10. Мартишка, пробај да учиш трезна. А ако и то не упали, напусти школу и настави да циркаш. Мени упалило.

11. Resetuj se, Martiska

12. Nekad je moglo da udje, a sad....nista.

Mislim da mogu da ti pomognem.

13. Mislim da mogu da ti pomognem.

Maloletan si, ne mozes.

14. Nisam mislila bukvalno.

15. lololo
    Ja i dalje mogu da pomognem. :)

16. Нон-стоп сам нервозна и агресивна. Шта год неко каже, уради, како год да се понаша ја томе нађем замерку, и изнервирам се. Иако споља углавном искулирам, изнутра пеним, и само чекам кад ћу да пукнем. Дође ми да се издркавам на свакоме кога видим, и иживљавам на свему што видим. И по неколико сати на дан ме ужасно боли глава. А бојим се да проводим више времена са неким ко би могао да ме разуме јер сам сигурна у то да жу да се посвађам са том особом.

17. Мими, мастурбација и 'ладан туш. Проверено, ради.

(Ово јеботе постаде моја ординација)

18. Колико дуго и колико пута на дан?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.