U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
У част ваше расправе:
http://vukajlija.com/ravnopravnost-polova/131018
Kakav profesionalni trol!
Lemaja, stvarno si promasila temu! A o teorijama da ne govorim! Podrska napacenom bratu sisamisi!
Ja nemam ženu da je pošaljem u kuhinju, a i ne bih čitao novine kad dođem s posla, jer ne idem na posao, a novine sam već pročitao...
jericho, koju temu keve ti? sta je tema ovde? da dodjes i da se zalis? jel tako? e pa ja se zalim kako muskarci umeju samo da se zale a ne i da izvuku glavu iz dupeta i urade nesto da promene svoju situaciju! eto! i sta sad ti hoces? kome bre ti "promasila temu"? a? a? a?
E tako je, zali se kako smo govna, to je tema, a ne tu coveku da stajes na muku!
Pravda za sisamisu!
Imam problema sa daskom za Wc solju. Non stop spada, samo sa jedne strane. Onaj sraf pozadi sto pricvrscuje dasku stalno ispada. A nema muskarca da smisli kako to da resi. Jadna ja, sama. I tako, iz dana u dan mi je glava u wc u....
И мени се то дешавало лол
Što će ti muško, zar se niste emancipovale?
E, Kizo, kako si mudar.
Е, вид'о би' те да мораш и дрва да цепаш!
Džimi, viš da traži muško da joj popravi dasku.
Evo sutra mi prvi rođendan na Vukajliji, tako da sam od sutra i zvanično nolajfer. :( Lolololo
Reme me kulira na PVT-u.
Ha nije to ništa.Ja sam Novu proveo ovde...
boli me zub. Ne, u stvari jebe me zub, i toliko me jako jebe, da to boli. Oduzima nevinost mojim desnima kao ragbista tinejdzerki. Pizda jedna zuta bespotrebna. Koja je banja dedi bila, koji ce kurac pravi zubi ikome.. Kad ti trebaju ubacis vilicu, kad te boli kurac za zube, vrnes je u onu casu sa vodom.. Taman vazda imas izgovor da ne pricas: Ne mogu da vazgovavam sad, nemam pvotezu.
Veci dio ovog zuba je plomba. Veci dio plombe je spao. Znaci ja prakticno i nemam taj zub. Znaci mene boli zub koji nemam. Jebem ti logiku...I zub ti jebem, u sred supljine, koja je jedina ostala od njega.
Ko još danas cepa drva? Ako se greješ na drva, kupiš već iscepano drvo. Moja baba je sve radila sama, i podigla osmoro dece.
Мислим да сам са свим активним ауторима разменио макар по један ПВТ, па и са скоро свим њиховим дуплим налозима. Имам три препуне стране ПВТ-а, кад су вас већ обавестили да сам и званично највећи нолајфер(због коментара) сад да знате да сам уствари још гори.
dje je meni pvt?
Ноћима не спавам....