Moram nekom da se izjadam :((

1. А шта фали месу? Месо је здраво.

2. Џими

А шта фали месу? Месо је здраво.

+1

3. A, bre te tvoje kriške! KAKO MOŽEŠ DA BUDEŠ UMEREN?! Ja... Ja se tebi divim! :)
    A je l' odlično baš toliko koliko sam ja uzela? :/ Evo, da ti se pohvalim (jes' druga tema xD) danas sam izdržala samo na jabukama i čaju, i lepo se osećam. :) Sad ćeš da me častiš kolačem od heljde. ;P

Mhm meso...

Znala sam da češ to reći. Ali, ja sam ozbiljna, elek, kao najgori karnivor sam. :) :/

Joj bre, smorena. Joj.

Znam, slatka. :/

4. Kurac je zdravo. I ne, ne podrazumevam "za zivotinje", vec za ljude. Zato cete da riknete od srcanog udara, kancera i ostalih sranja.

5. JEBITE SE FEGETERIJANCI, PASITE TRAVU PO KOJOJ SERE NAŠA HRANA.

Izvinite morao sam.

6. Pa krmenadla baš i nije al' pošto ti nisi bilder i ne smeta puno svinjetina, al ne pretjerivati, piletini ništa ne fali, mljeveno meso i nekako al' i to je malo masnije, no ne smeta toliko, nek' si se ti nama fino naručkila :)

http://www.kupinanetu.rs/images/uploads/large/swisslion/tako_dijet/swisslion_tako_dijet_150_l.jpg

7. Bravo, elektricaru, naucio si napamet glupe parole i sad si kul. Daj linkuj mi svoju omiljenu fejsbuk grupu sa tim nazivom, sigurna sam da ih imas bukmarkovane.

8. А шта фали месу? Месо је здраво.

Pa, jest' al' ja kakva sam, kao malo dete, ništa ne mogu da strpljivo jedem ili umereno, takva sam i u životu, tja... Juče sam stvarno preterala. :/
    A što Pufnica kaže, jeste tačno, meso je dovoljno jesti tri do četiri puta nedeljno za žensku osobu.

9. Kurac je zdravo. I ne, ne podrazumevam "za zivotinje", vec za ljude. Zato cete da riknete od srcanog udara, kancera i ostalih sranja.

Цссс...

JEBITE SE FEGETERIJANCI, PASITE TRAVU PO KOJOJ SERE NAŠA HRANA.

Eво, Елек просто ТАМАНИ месо, Електричар ЈЕДЕ!

10. A što Pufnica kaže, jeste tačno, je dovoljno jesti tri-četiri puta nedeljno za žensku osobu.

Ништа то не мора да значи. Нема то везе да л' си мушко или женско, има ту милион фактора -- килажа, метаболизам, физичке активности, остала храна коју конзумираш... Једна формула исхране не може да се примени на две различите особе.

11. meso ima nezamenljive proteine,bitno je u ishrani baš mnogo. ljudi se lože da mogu bez mesa...al za sve postoji mera...

ja, recimo, ne mogu da živim bez mlečnih proizvoda i zato nikad ne postim, samo 2 dana u godini, eto, zbog dece...da dam primer.

a cakana, ugojila sam se 15 kilograma za 6 meseci...i za poslednjih mesec dana skinula 5...sve postepeno, ja sam žena u godinama, ne paničim, ne histerišem kako ću da se skinem u kupaći, nego laganica, samo smanjila obroke...al sam se oslobodila duvana, što niko nije mogao da veruje kad sam ja u pitanju...

12. Kosmopolita, procitaj knjigu Food politics by Merion Nestle i videces tacno zasto jebene generacije ljudi sirom sveta imaju taj glupi (bez uvrede) trip da je meso neskodljivo, a kamoli bitno i neophodno.

13. Pufnice bar ću umreti sit u kafančugi, a vas će pojesti vukovi u nekoj pripizdini dok berete travčice.

14. Pa pazi, da se kotrljam na podu neke posrane kafane u kaljuzi svojih bala i krvi mi nije preterano privlacno. Ako tebi jeste- go for it.

15. Ahahahahahahaha, eeee, skočko, pravi si domaćin! Lepo posluženje, bogami. Uz jedan čajić od ovoga, je l' tako?

http://www.teacaddy.czi.cz/images/caddies/Kwong%20Sang%20302b.jpg
    ;)

nek' si se ti nama fino naručkila :)

Ja sam mislila da ćeš da me ubiješ pridikama. O:)
    Kad ti kažeš i verujem, ipak si više upoznat sa kvalitetnom ishranom. Kažem, trudiću se malo da o'ladim, a piletinu volim samo kao vruću (prvo kožura, krilca i belo), posle mi je nekako bljutava kad se ohladi. To bi onda značilo celo pile. xDDDD Ne znam, i od pileta najviše volim vruću kožuru (hvala bogu, nemam je često na meniju) i krilca, celo pile dam mojima, samo da mi krilca ostave! :)

16. Smorena, sad cu ja da smaram, ali ako pojedes samo kozicu to ti je isto kao da si pojela celo pile.

17. Kosmopolita, procitaj knjigu Food politics by Merion Nestle i videces tacno zasto jebene generacije ljudi sirom sveta imaju taj glupi (bez uvrede) trip da je meso neskodljivo, a kamoli bitno i neophodno.

Вама вегетаријанцима једна ствар никако не иде у главу -- људи једу месо зато што ВОЛЕ да га једу. Мени је на пример уживање у храни једно од највећих уживања на овом свету. Не бих га се одрекао чак ни када би месо било јако штетно, као што није. И не видим шта је проблем да поједеш чак и масније месо, јебеммумиша, појешћеш и главицу лука с њим, отићи ћеш на трчање, избацићеш штетне материје из себе.

18. Вама вегетаријанцима једна ствар никако не иде у главу -- људи једу месо зато што ВОЛЕ да га једу. Мени је на пример уживање у храни једно од највећих уживања на овом свету. Не бих га се одрекао чак ни када би месо било јако штетно, као што није. И не видим шта је проблем да поједеш чак и масније месо, јебеммумиша, појешћеш и главицу лука с њим, отићи ћеш на трчање, избацићеш штетне материје из себе.

Zaključajte temu.

19. nema uvrede, pufnice, taman posla...cenim ja neka tvoja mišljenja, al u vezi ovoga mislim da nisi u pravu...
    a što se knjiga tiče, slabo verujem...ja sam moju decu čuvala kako mi rekla svekrva, kako ona očuvala njenih 5 komada...a njena rođena ćerka je čitala iz knjiga kako se hrane i čuvaju deca...i napravila je sranje sa svojim detetom...odrasla joj ćerka na povrću i voću i morskim plodovima i uglavnom ne izlaze iz bolnica...a rodila je zdravu...
    moj sin sa prvim snegom počinje da doručkuje slaninčinu i ne zna šta je antibiotik, boli ga samo za vakcine za ovih 13 godina, pa ti vidi...

a ja završih medicinsku školu, načitala se svačega.veruj mi.i nagledala.

ne treba okretati prase na ražnju svaki drugi dan, a šnicla povremeno treba.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.