Тако проценијо пандур каје видео, Рено Меган. Лик ми буквално откино браник, цео предњи део сјебао, сва срећа па сам стојао, била раскрсница, а он иде улицом са првенством пролаза и може да скрене, ал' нешто му би па директ у моју траку. Надуво 2,3 промила, после дуво и ја, надуво 0, а он пијан пајкану говори "ДАЈ ДА ОПЕТ ДУВА БРЕ, НА КОЈУ ФОРУ НУЛА", јеботе кад га нисам изнабадо пред пандурима.
Al si opak neki nabadac. Zao mi tog coveka em sto je sjebo svoj auto em sto mora da placa i tudji a ko zna koliku ce jos kaznu dobiti a sudeci po tome sto vozi Juga sumnjam da ce lako to da plati... jebeno je voziti u danasnje vreme u picku materinu....
Al si opak neki nabadac. Zao mi tog coveka em sto je sjebo svoj auto em sto mora da placa i tudji a ko zna koliku ce jos kaznu dobiti a sudeci po tome sto vozi Juga sumnjam da ce lako to da plati... jebeno je voziti u danasnje vreme u picku materinu....
Лик је старији од мене годину дана, знам га из виђења и далеко од тога да му је био први пут да вози са испод 2 промила у крви. И треба да се казни кад је болид јебени, а одштету ми плаћа његова осигуравајућа кућа, фала курцу па је бар осигуро тог Југа. Одвела га марица, мисим да ће тамо одседети неколико дана, по овом новом закону и узеће му дозволу. Ко га јебе кад је ретард. Да је штета била мања и да није лик толики дебил, можда бисмо се и договорили пре него што је мурија дошла.
Zao mi tog coveka em sto je sjebo svoj auto em sto mora da placa i tudji a ko zna koliku ce jos kaznu dobiti a sudeci po tome sto vozi Juga sumnjam da ce lako to da plati... jebeno je voziti u danasnje vreme u picku materinu....
Zao? Lik je imao preko 2 promila alkohola u krvi i vozio, ko mu jebe mater.
Zbog takvih vozaca ljudi ginu.
Одвела га марица, мисим да ће тамо одседети неколико дана, по овом новом закону и узеће му дозволу. Ко га јебе кад је ретард. Да је штета била мања и да није лик толики дебил, можда бисмо се и договорили пре него што је мурија дошла.
Dobro je ako si uspeo da dokazes da je on kriv. Moj teco je slicno prosao sa jednom babom, samo sto se on tereti, zato sto je ulica neosvetljena i on nije stao na raskrsnici (iako je u pitanju ulica sa prvenstvom prolaza). Nasa drzava..
AHAHAHAHAHA jugo - ulični ubica. I šta ti voziš jbte kad je 700 eura štete?! Moj auto ne vredi toliko.
Тако проценијо пандур каје видео, Рено Меган. Лик ми буквално откино браник, цео предњи део сјебао, сва срећа па сам стојао, била раскрсница, а он иде улицом са првенством пролаза и може да скрене, ал' нешто му би па директ у моју траку. Надуво 2,3 промила, после дуво и ја, надуво 0, а он пијан пајкану говори "ДАЈ ДА ОПЕТ ДУВА БРЕ, НА КОЈУ ФОРУ НУЛА", јеботе кад га нисам изнабадо пред пандурима.
napunih 28 (bez gluposti) :)
iako mi to ne ide bas u prilog osecam se kao lav!
mozda nisam kralj svih zivotinja ovde ali spavam po ceo dan...
Сморила сам се. :(
Pajko srecan rodjendancic :) Jel to na kraju nadimka NP skrac od Novi Pazar ? :)
HAHAHAHAHA vi stvarno niste normalni.
jeste,hvala,
Pajko zasto lazes zenu?
ЕЛЕК СМОРИЛА САМ СЕ И ЖАЛИМ ТИ СЕ, РЕАГУЈ!!!
Пајко, срећан рођендан. :)
HAHAHAHAHA dabogda dočekali penziju.
NP je najbolji grad :) idem ga posetiti u petak
Celavi gade, fuck you!
E ako si mu rekla.
Jebi ga, nisam mogla u facu. 'vako nije efektno, ali je jebeno lakse..
Лик је старији од мене годину дана, знам га из виђења и далеко од тога да му је био први пут да вози са испод 2 промила у крви. И треба да се казни кад је болид јебени, а одштету ми плаћа његова осигуравајућа кућа, фала курцу па је бар осигуро тог Југа. Одвела га марица, мисим да ће тамо одседети неколико дана, по овом новом закону и узеће му дозволу. Ко га јебе кад је ретард. Да је штета била мања и да није лик толики дебил, можда бисмо се и договорили пре него што је мурија дошла.
Zao? Lik je imao preko 2 promila alkohola u krvi i vozio, ko mu jebe mater.
Zbog takvih vozaca ljudi ginu.
Dobro je ako si uspeo da dokazes da je on kriv. Moj teco je slicno prosao sa jednom babom, samo sto se on tereti, zato sto je ulica neosvetljena i on nije stao na raskrsnici (iako je u pitanju ulica sa prvenstvom prolaza). Nasa drzava..
sutra ustajem u 6, a uzeo da citam neke matore teme sa podforuma muzika jebo me pas
boli me vrat
Da, sećam se, i Električar se isto na to jednom žalio: http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam-a-najvolem-elektricaru-jadati-se?strana=5 On će najbolje znati šta da ti kaže povodom toga.
Jadam se što se sećam veoma bitne i važne stvari kao što je ova u 2 ujutru.